Årets mestre blev hyldet

Hyldest: Holbæk Kommune var torsdag aften vært for cirke 400 mennesker i Holbæk Sportsby.

Årets mestre blev hyldet

Årets mestre 2022 i Holbæk Kommune forsamlet i Holbæk Sportsby. Foto: Torben Papillon

Holbæk Garden spillede op, borgmester Christina K. Hansen holdt velkomsttalen og Ole Hansen formand for Kultur og Fritidsudvalget styrede slagets gang på scenen sammen med 1. viceborgmester Camilla Hove Lund, da 154 af de 195 indstillede mestre i Holbæk Kommune torsdag aften var inviteret til Holbæk Sportsby for at blive hyldet for deres meritter i 2022.

De i alt 400 fremmødte skabte en rigtig god stemning, og da Holbæk Kommunes borgmester Christina K. Hansen havde budt velkommen – og i sin tale havde fokus på både de forsamlede mestre og alle de mange frivillige, blev mestrene i alle aldre kaldt op på scenen enkeltvis til behørig hyldest og klapsalver.

– Det er rigtig dejligt at kunne lave sådan et arrangement, hvor der er fokus på fejring af den indsats, som udøverne træner hårdt på, som forældrene bakker op om, og som hele foreningslivet er med til at løfte. Stolte børn og unge, glade forældre, foreninger, der kan klappe sig selv på skuldrene over deres indsats – det kan man kun holde af, fortæller Holbæk Kommunes Anna Huge-Christensen, der stod bag det store hyldest-arrangement.