500 swingede med Bobo

Crooneren Bobo Moreno gav koncert i Tølløse torsdag aften.

Galleri: 500 swingede med Bobo

Den danske sanger Bobo Moreno kunne torsdag opleves på Sejergaardsskolen i Tølløse. Foto: Stanley With.

Torsdag aften var Sejergaardsskolens hal fyldt med hele 500 forventningsfulde publikummer, der var dukket op for at høre den danske sanger Bobo Moreno.

Det fortæller privatskolen til sn.dk.

Artiklen fortsætter under galleriet

Sejergaardsskolens eget big band stod for opvarmningen med Sade-hittet ”Smooth Operator”, ”What a Life” og ”Watermelon man”.

Tre skæringer fra det 25 mands store big band med både blæsere og rytmegruppe, der blev taget vel imod af publikum. Alle medlemmer af skoleorkestret går i 4.-8. klasse på Sejergaardsskolens egen musikskole.

Veloplagt crooner

Derefter var det de professionelle musikere i ”A Very Big Band”, der overtog scenen med fire numre, bl.a. Weather Reports ”Birdland”. Orkesteret ledes af den berømte orkesterleder, Ole Kock Hansen, der også har lavet de fleste af big bandets arrangementer.

Efter en lille pause, var det tid til aftenens hovednavn, Bobo Moreno, der ifølge Sejergaardsskolen gik på scenen i fantastisk veloplagt og underholdende stil.

Det blev begyndelsen på en tur rundt i klassikere som “Come Fly With Me”, “Georgia on my Mind”, “My Way”, “Route 66” og “New York, New York”.

Et repertoire der efter massive klapsalver fra salen også affødte ekstranummeret ”Yesterday”.

Her var det dog langt fra slut. Aftenens højdepunkt blev nemlig, da A Very Big Band og Sejergaardsskolens Big Bands 45 musikere sammen med Bobo Moreno fyrede James Browns ”I feel good” af.

En afslutning der fik samtlige 500 tilskuere op af sæderne for at klappe taktfast af de mange musikere på scenen.

Senere på året har Sejergaardsskolen mere musik på programmet, når det er tid til spil dansk i uge 44. Her er det ”Shubberne”, som lægger vejen forbi Tølløse med deres ”50-års Shu-Bi-Læum”. Se mere på billetto.dk