37-årig blev varetægtsfængslet

112: Den 37-årige mand, der i sidste uge blev anmeldt for vold i Kvickly og på McDonald´s samt for røveri i Aldi, er blevet varetægtsfængslet.

Sidste uge bød på ubehagelige oplevelser for ansatte i Kvickly, McDonald´s og Aldi. Flere af dem var unge mennesker på 17, 18 og 19 år.

En 37-årig mand uden fast bopæl mødte op de pågældende steder og prøvede at komme af sted med varer og mad, som han ikke ville betale for. Da de ansatte forsøgte at standse ham, blev manden voldelig.

I går klokken 10 blev manden fremstillet i grundlovsforhør og sigtet for vold og røveri. Af sigtelsen ved grundlovsforhøret fremgik det desuden, at den 37-årige den 16. februar blev anmeldt for forsøg på vold mod en vagt på et asylcenter i Holbæk.

Dommeren besluttede ved grundlovsforhøret at varetægtsfængsle manden frem til 28. marts.

Kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard oplyser, at begrundelsen for varetægtsfængslingen blandt andet var, at der er risiko for, at manden, hvis han var på fri fod, kunne finde på at fortsætte sit forløb med voldelig adfærd. Man lagde også til grund, at han muligvis ville unddrage sig forfølgelsen og ville være vanskelig for politiet at finde.

Manden er nu anbragt i et arresthus under Kriminalforsorgen frem til den 28. marts.