25 år i avisens verden

Sjællandske Mediers chef for kommercielt salg i Vest- og Nordvestsjælland, Lars Kryl, blev torsdag fejret for sine første 25 år i virksomheden.

Lars er medieselskabets mand
Sjællandske Mediers administrerende direktør, Jens Nicolaisen (th.), gav Lars Kryl nogle fine ord med på vejen. Foto: Allan Rasmussen

Lars Kryl, chef for kommercielt salg i Vest- og Nordvestsjælland i Sjællandske Medier, har været ansat i 25 år, og det blev fejret torsdag.

Det foregik på Soho i Holbæk, og et stort antal mennesker, som kendte Lars Kryl enten professionelt eller personligt, mødte op for at ønske tillykke.

Familie, venner, chefer, medarbejdere, gamle fodboldkammerater, nye golfvenner, en byforum-chef, en sparekasse-direktør og mange andre kunne høre administrerende direktør i Sjællandske Medier, Jens Nicolaisen, give Lars Kryl nogle fine ord med på vejen.

– Jeg kan huske, at dengang jeg var lille, troede jeg, at man snart skulle på pension, når man havde 25 års jubilæum. Men sådan er det heldigvis ikke med dig. Du har mange år i dig endnu. Du er enhver chefs drøm. Når jeg beder dig om at få noget gjort, gør du det. Og ofte gør du mere, end du er blevet bedt om.

– Og så tror du på vores produkt og kalder dit område for Guldkysten og Danmarks Monaco. Og det kan vi også se på tallene, lød det fra Jens Nicolaisen.

Den administrerende direktør kom også ind på Lars Kryls interesse for de mennesker, som han omgiver sig med professionelt.

– Du interesserer dig for dine medarbejdere og samarbejdspartnere, og der er ingen tvivl om, at du er en holdspiller. Og så elsker du at sætte nye ting i søen. Nogle gange helt uforsvarligt, lød det fra direktøren.

Det sidste blev dog sagt med et stort glimt i øjet.

Købmand lagt på hylden

I sin takketale fortalte 55-årige Lars Kryl, at da han i sin tid begyndte på arbejdsmarkedet, var det ud fra en tro på, at han skulle være i butik.

– Mit første job var hos en købmand, men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke gad at arbejde så meget som købmandsparret. I stedet blev jeg så sælger, fortalte han.

Lars Kryl var ansat forskellige steder og endte så med at blive ansat på det daværende Venstrebladets afdeling i Jyderup.

– Der var en masse af mine fodboldkammerater, der var ansat ved avisen. Så jeg gik op til marketingschefen og bankede på og sagde, at nu var jeg klar. Så kom jeg til Jyderup, fortalte han.

Siden har han sammen med de øvrige ansatte været igennem flere sammenlægninger, corona-nedlukninger, trange tider og inflation, så hans stilling og de udfordringer, han har skullet løse, konstant er blevet ændret.

– Men det har også været medvirkende til, at jeg stadigvæk er ansat i medieselskabet. At situationen hele tiden har ændret sig, så der på den måde er sket noget nyt. Ellers havde jeg nok lavet noget andet i dag, fortæller han.

.