24-årig mand anholdt for drab på gravid kvinde

Anholdt for drab på gravid kvinde
Foto: Per Christensen
Efterforskningen af sagen kører fortsat på sit højeste, og der er fortsat er mange ting, som skal afklares, siger vicepolitiinspektør Kim Løvkvist. Foto: Per Christensen Foto: Per Christensen

Den mistænkte 24-årige mand er afghansk statsborger, og blev anholdt mandag formiddag kl. 09.11. Anholdelsen foregik uden dramatik, og han vil nu blive afhørt. I morgen kl. 09.00 vil der ske fremstilling i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

– Den anholdte mand er mistænkt for at have begået drabet på den 37-årige kvinde. Efterforskningen af sagen kører fortsat på sit højeste, og der er fortsat er mange ting, som skal afklares, siger vicepolitiinspektør Kim Løvkvist.

Lukkede døre

Anklagemyndigheden vil ved grundlovsforhøret begære dørlukning, så det er ikke muligt at komme med yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

I weekenden blev to unge mænd efterlyst som vidner i sagen. To mænd meldte sig, men det viste sig ikke at være de rette personer. De to unge mænd, som formodes at have været i området i indbrudshensigt, er fortsat ikke blevet identificeret.

Søndag blev det meldt ud, at de to ville få frit lejde i forhold til deres berigelseshensigt, da deres observationer i forbindelse med drabssagen kan være meget vigtige. Melder de to sig ikke, har politiet gode spor efter dem, som formentlig senere vil føre til en identifikation.