Tryllemagi og vintersjov på biblioteket

Vinterferie byder på aktiviteter på Hørsholm Bibliotek

Tryllemagi og vintersjov på biblioteket

Vinterferien byder på aktiviteter på Hørsholm Bibliotek. Pressefoto

Så nærmer vinterferien sig og på Hørsholm Bibliotek er man klar til en hyggelig og fortryllende uge med sjove og spændende aktiviteter.

På programmet er:

Mandag 13. februar klokken 10.00 til 13.00 kan du komme og lave din egen magiske og flotte tryllestav. Biblioteket stiller langborde op, så deltagerne kan kreere deres helt egen tryllestav, og man bestemmer helt selv, hvordan den skal udsmykkes og dekoreres. Biblioteket stiller materialer til rådighed. Det er gratis at deltage.

Tirsdag 14. februar klokken 10.00 til 11.15 inviterer biblioteket indenfor til en eksklusiv trylleworkshop, hvor børnene lærer fire til fem gode trylletricks. Workshoppen er for børn fra seks år. Der er begrænset antal billetter. Billetter kan købes via bibliotekets hjemmeside og koster 50 kroner.

Tirsdag 14. februar klokken 11.30 til 12.10 er det muligt at se trylleshow med tryllekunstneren Lars U. Børnene er med, når der skal trylles med paraplyer, æg og mange andre skøre remedier. Showet er henvendt til børnene, men de voksne vil også føle sig godt underholdt, når Lars U leverer komik og magi. Det er gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding. Man møder bare op.

Torsdag 16. februar klokken 10.00 til 13.00 inviterer til vinterferiefilm. Vi sætter en række sjove og spændende vinterferie film på i Lilletrommen. Filmene er udvalgte tegnefilm fra Filmstribens ”Se film på biblioteket” og hver film varer omkring 10 minutter. Filmene er for aldersgruppen tre til otte år. Det er gratis at deltage.

Kom og oplev tryllekunstneren Lars U på Hørsholm Bibliotek. Pressefoto
I vinterferien kan du også komme i biografen på Hørsholm Bibliotek. Pressefoto
Vil du have en tryllestang, kan du lave den på Hørsholm Bibliotek i vinterferien. Pressefoto