Trampedach udstiller i lokalt galleri med livemusik

Kunst og musik i My Beautiful Gallery i Rungsted

Der er åben fernisering med et glas bobler fredag 23. oktober kl. 16.00 i My Beautiful Gallery, Rungsted Kyst Stationsbygning, hvor Charlotte Trampedach i galleriets store gamle sal har solo-udstilling med sin nye samling af de mest livsbekræftende, ekspressive malerier inspireret af naturen, som hun er nært knyttet til, skriver My Beautiful Gallery i en pressemeddelelse.

"Kunst skal være tilgængelig for mange, for jeg har ikke lyst til at lave ting, som folk kun kan kigge på, og aldrig har råd til at købe," siger Charlotte Trampedach.

Atelier i købmandsbutik

Charlotte Trampedach er særligt fascineret af naturen og arbejder fra sit atelier i den forhenværende købmandsbutik i baghaven på hendes gamle gård ved Ringsted. Haven, omliggende områder, og i det hele taget naturens mangfoldighed inspirerer hende, om det så er blomster eller ukrudt, nattehimmel eller lys og stjerner, ja så ses det tydeligt i værkerne, skriver galleriet i pressemeddelelsen.

Mad og musik

Udstillingen varer cirka en måned, afhængig af coronasituationen. Allerede fra kl. 18 er det muligt at købe smørrebrød, så man ikke er sulten, hvis man har lyst til at blive til, når duoen Bak & Rørdam – Frans Bak og Jan Rørdam – optræder live fra kl. 20, hvor de præsenterer deres nye EP 'Odsherred Session'.

Baren lukker kl. 22. Du kan se mere om arrangementet på galleriets hjemmeside www.mybg.dk

Jk