Sidste omgang for hamskifte og nyskabelse

Opdateringen af Hørsholm Midtpunkt er inde i den sidste fase, og nu er der sat dato på indvielse af to nye udendørsterrasser

Sidste omgang for hamskifte og nyskabelse

Opdateringen af Hørsholm Midtpunkt er inde i den sidste fase, og nu er der sat dato på indvielse af to nye udendørsterrasser

Foto: Morten Timm

Det grå beton-look på Hørsholm Midtpunkt facader er det seneste år skiftet ud med harmoniske sorte og brunlige flader.

Det lokale shoppingscenter har været igennem noget af et hamskifte, og det et forandret Midtpunkt, der nu er ved at være igennem den store opdatering, som udover ny facade og farver også har fået sig en nødvendig efterisolering. Desuden er hele svalegangen og gangbroerne til parkeringshuset blev renoveret.

Den helt store nyskabelse skal man finde dog i hver ende af centret. For her skyder der to tagterrasser op. Én over den sydlige indgang ved den store svingdør ud til gågaden – og én over den nordlige indgang ud mod Hørsholm Allé.

Navngivet

De har allerede fået navnene Sydterrassen og Nordterrassen hos Hørsholm Midtpunkt og dets ejere, Dades, oplyser Anne Marx, commercial manager hos Dades, til Ugebladet.

"Helt overordnet er tanken med de to terrasser at skabe et udendørsopholdsrum for alle kunder i centret, som forhåbentlig kan tilføre endnu mere liv og aktiviteter til centret," fortæller hun.

Sydterrassen, der vender mod gågaden er den mindste, og her vil der være siddepladser og lidt planter, mens Nordterrassen mod Hørsholm Allé vil blive lavet til et form for et aktivitetssted.

"Vi vil løbende udvikle og arbejde med at gøre Nordterrassen til et opholdsrum for alle med både siddepladser, planter, en salgsbod og et overdækket område," oplyser Anne Marx.

Der bliver adgang til Nordterrassen fra centrets førstesal.

Stor åbning

Det omfattende renoveringsarbejde, der blev indledt i begyndelsen af 2020, skrider planmæssigt frem – og ifølge den lagte tidsplan kan færdiggørelsen spejdes i horisonten.

"Vi nærmer os afslutningen af Midtpunkt-renoveringen og har allerede planlagt officiel indvielse med et åbningsarrangement i weekenden den 17. og 18. september," fortæller commercial manager Anne Marx.