Sådan lever du for det halve

Forfatter Nanna Hyldgaard Hansen ’Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde i balance’ foredrag ’Lev for det halve’ på Hørsholm Bibliotek. Pressefoto

BIBLIOTEK Kom til foredraget ’Lev for det halve – og få det hele’ på Hørsholm Bibliotek onsdag 27. oktober klokken 19.00.

“Hvis du går og drømmer om et mere bæredygtigt og mindre stressfyldt liv, er her inspiration, når forfatteren fortæller, hvordan hun og familien træder af det moderne livs trædemølle, skærer forbruget ned, og lever for det halve,” skriver Hørsholm Bibliotek i en pressemeddelelse.

Forfatteren er Nanna Hyldgaard Hansen, der har skrevet bestselleren ’Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde i balance’. Bogen giver tips til at skrue ned for dagligdagens forbrug, leve klimabevidst og få mere tid til det vigtige.

I bogen følger vi familien i et år, hvor de rydder op i alt unødvendigt. Tøj og ting blev solgt, og pengene investeret i bæredygtige aktier. De vænner sig til sjældent at købe nyt men i stedet finde andre løsninger. Den solrige charterferie i Grækenland bliver byttet til huse i Frankrig og Tyskland med lige så meget sol, men langt færre omkostninger for bankkontoen og klimaet – og en unødvendigt stresset hverdag er omsat til et liv med familie, forbrug og arbejde i balance.

Billetter købes via Hørsholm Biblioteks hjemmeside, og foredraget foregår i Lilletrommen.

Jk