Rejsegilde for eksklusive boliger i PH Park Premium: “Her er der ikke sparet på noget”

Boligbyggeriet i PH Park i Hørsholm har nået endnu en milepæl med rejsegilde for 60 eksklusive ejerboliger

Rejsegilde for eksklusive boliger i PH Park Premium: “Her er der ikke sparet på noget”

Tirsdag markerede Calum A/S og totalentreprenør Dansk Boligbyg rejsegilde for byggefelt 4 i PH Park. Det tæller 60 nye eksklusive ejerboliger. Pressefoto

For anden gang på to og en halv måned var der tirsdag rejsegilde i Hørsholms nye boligområde, PH Park, på den gamle sygehusgrund.

Denne gang i byggefelt 4 i det nordvestlige hjørne ud mod Usserød Kongevej og Højmosen. Her markerede rejsegildet på en våd og kold januardag, at opførelsen af 60 nye eksklusive ejerboliger i PH Park for alvor er ved at tage form.

De 60 nye ejerboliger – der tæller både ejerlejligheder og rækkehuse – bliver i en klasse for sig, lover man fra Calum A/S og Dansk Boligbyg, der opfører boligerne i totalentreprise.

– Lad mig gentage, hvad jeg sagde, da vi i november havde rejsegilde på lejeboligerne i byggefelt 1 og 3: Svære fødsler giver de kønneste børn, lød det fra Jesper Korsbæk, udviklingsdirektør hos Calum.

Vi har givet den gas

Han kaldte det endnu en milepæl for byggeriet i PH Park.

– Og nu i den bebyggelse, som vi har døbt PH Park Premium, for her er der ikke sparet på noget. Eksempelvis har lejlighederne i punkthusene direkte elevatorindgang, og vi har givet den gas – både med hensyn til altaner og uderum og med hensyn til indretning og materialevalg, understregede han videre.

Boligerne bliver på mellem 65 og 170 kvadratmeter, og blandt dem findes penthouselejligheder på 170 kvadratmeter med tagterrasse samt rækkehuse i enten to eller tre etager med små private haver.

Artiklen fortsætter under foto…

Ejerboligerne i Calum-projektets tredje etape bliver på mellem 65 og 170 kvadratmeter, og blandt de største findes penthouselejligheder med tagterrasse samt rækkehuse i enten to eller tre etager med små private haver. Lejlighederne i punkthusene er lyse og store med direkte elevatorindgang, oplyser developerfirmaet. Pressefoto

Lejlighederne i punkthuse er lyse og store lejligheder, der byder på et godt alternativ til villa og have. Desuden anlægges PH Park med både sø, bølgende landskab og store, gamle bøgetræer.

Tak og ros fra udvikler

Projektet er sammen med byggefelt 1 og 3 ud mod Bolbrovej udviklet af Calum sammen med Arkitektfirmaet Kjaer & Richter og Akademiingeniør Svend Poulsen A/S.

Dem takkede udviklingsdirektør hos Calum, Jesper Korsbæk, også ved tirsdagens rejsegilde, hvor der også var tak til Hørsholm Kommune og Dansk Boligbyg for det gode samarbejde omkring projektet.

Endelig roste han de mange håndværkere, som i al slags vejr arbejder ihærdigt på byggeriet, og så kunne de – efter tre korte og et langt hurra for byggeriet – traditionen tro kaste sig over varme pølser og lun Cocio.

Byggeriet afleveres efter planen i efteråret 2023, oplyser Calum A/S i en pressemeddelelse.

– Svære fødsler giver de kønneste børn, lød det fra Jesper Korsbæk, udviklingsdirektør hos Calum A/S, ved tirsdagens rejsegilde i PH Park af 60 nye eksklusive ejerboliger på byggefelt 4 i det nordvestlige hjørne mod Usserød Kongevej og Højmosen. Pressefoto
– Vi har givet den gas, og der er ikke sparet på noget. Sådan blev de 60 nye eksklusive boliger, som er døbt ’PH Park Premium’, præsenteret ved rejsegildet af Calums udviklingsdirektør Jesper Korsbæk. Pressefoto