POLITIRAPPORTEN: Tricktyveri og to sager med svensk mand uden kørekort

Uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport for Hørsholm og omegn fra den forgangne uge

Se ugens politirapport: Listetyv, fuld uromager og narkobilist

Nordsjællands Politi har publiceret en række sager fra Hørsholm og omegn for den forgangne uge.

TYVERI Ukendte gerningspersoner har mellem fredag den 20. januar kl. 15 og mandag den 23. januar kl. 10.30 stjålet en stor gynge fra en børnehave på Sandbjergvej i Vedbæk.

UDEN-FØRERRET En 28-årig mand fra Helsingborg er mandag den 23. januar kl. 15.14 blevet sigtet for at køre bil uden førerret. Han blev stoppet på Vejenbrødvej i Nivå. Trods megen sammenfald vil man hos Nordsjællands Politi ikke udtale sig om, det var den samme 28-årige mand fra Helsingborg, der onsdag den 18. januar blev stoppet på Nivåvej i Nvå – ligeledes uden førerret .

TRICKTYVERI En 83-årig kvinde fra Hørsholm fik tirsdag den 17. januar kl. 15 besøg af en kvinde, som sagde, at hun skulle tjekke vinduerne. Hun var derefter gået rundt og havde sprayet/forstøvet på vindueskarmene og derefter gået ud i køkkenet, hvor der var blevet stjålet 300-400 kr. fra forurettedes pung. Den 83-årige er dårligt gående og var blevet siddet inde i stuen.

ØLTYV en ukendt gerningsmand stjal tirsdag den 17. januar kl. 22.10 en 9-pack med øl fra 7-Eleven på Kokkedal Stationsvej.

BUTIKSTYVERI En 66-årig mand fra Hørsholm blev taget for butikstyveri i Rema 100 i Kokkedal. Hændelsen fandt sted mandag den 16. januar kl. 17.13. Manden havde fyldt en indkøbsvogn med almindelige dagligvarer for i alt 961 kr., og i mylderet af mange mennesker forlod han butikken uden at betale. Udenfor butikken blev han pågrebet af personalet, hvorefter han stak af, og derefter fanget på den anden side af butikscentret.

INDBRUD Ved et indbrud i et skur på Avderødvej i Kokkedal mellem mandag den 16. januar kl. 23 og den tiursdag den 17. januar kl. 5 blev der blandt andet stjålet fire vinkelslibere, tre slibemaskiner og fire motorsave.

Kilde: Nordsjællands Politi