POLITIRAPPORTEN – Listetyv, fuld uromager og narkobilist

Uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport for Hørsholm og omegn fra den forgangne uge

Se ugens politirapport: Brand, tyveri og anholdelse af indbrudstyve

Ugens uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport for Hørsholm og omegn.

BERUSET En patrulje kørte søndag den 26.marts kl. 21.00 til Kokkedal Station, da DSB havde oplyst, at der sad en mand i toget og skabte uro. Ved ankomst kunne patruljen konstatere, at der var tale om en 57-årig meget beruset mand, der var så påvirket af alkohol, at han ikke kunne tage vare på sig selv. Manden blev derfor anholdt, så han kunne blive ædru i forsvarlige omgivelser.

PÅKØRSEL En 37-årig mand fra Charlottenlund påkørte søndag den 26. marts kl. 18.56 en parkeret bil på Lindehøj i Nivå, da han blev blændet af solen. Begge biler blev skadet i uheldet, men der er ingen meldinger om personskade.

INDBRUD på Sophienberg Vænge, Rungsted Kyst, i perioden fra fredag 24. marts kl. 13.41 til lørdag 25. marts kl. 17.50. Vindue brudt op.

NARKOKØRSEL En mand blev fredag den 24. marts kl. 19.08 anholdt på Helsingørmotorvejen ved Hørsholm, efter at han var testet positiv for cannabis på politiets narkometer. Manden blev standset af en patrulje i nordgående retning.

LISTETYV i Hestehaven, Rungsted Kyst, onsdag den 22. marts mellem kl. 22.50 og torsdag 23. marfts kl. 7.50. Mens forurettede og voksen søn lå og sov i huset, har en gerningsperson aflistet rude og kommet ind i huset.

INDBRUD på Ørbækgårds Allé, Hørsholm, onsdag den 22. marts mellem kl. 08.50 og kl. 16.20. Køkkenvindue brudt op.

BUTIKSTYV En 17-årig ung kvinde fra Kgs. Lyngby blev mandag den 20. marts kl. 17.19 taget for butikstyveri i Normal i Hørsholm Midtpunkt i Hørsholm.

INDBRUD på Blochs Vænge, Rungsted Kyst, i tidsrummet mellem fredag 17. marts kl. 20.18 og lørdag 18. marts kl. 10.49. Vindue i badeværelse brudt op.

Kilde: Nordsjællands Politi