POLITIRAPPORTEN: Brand, tricktyveri og et trafikuheld

Uddrag fra Nordsjællands Politis døgnrapport for Hørsholm og omegn fra den forgangne uge

Se ugens politirapport: Mystisk kvindebesøg og taget med stoffer under Trommen

HASH En 19-årig mand fra Kokkedal blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, da en patrulje torsdag den 2. februar kl. 20.10 traf ham på Rungsted Bytorv i besiddelse af en mindre mængde hash.

TRAFIKUHELD En strækning på Helsingørmotorvejen ved Hørsholm måtte onsdag den 1. februar i morgentrafikken lukkes for trafik, fordi to biler klokken kl. 8.21 kørte ind i hinanden. Der skete ingen personskade ved sammenstødt, og vejen blev åbnet for trafik igen klokken 09.18

BRAND Onsdag den 1. februar kl. 15.15 opstod der brand hos en 74-årig kvinde fra Kokkedal. Branden udvikledes sig fra hendes brændeovn, efter at hun havde hældt sprit på spritbriketter for at tænde op i den. Politi og brandvæsen fik den 74-årige kvinde ud af huset, og hverken husdyr eller andre personer kom til skade. Der var ingen flammer, men kraftig røg, og en god halv times tid efter alarmen havde brandfolkene styr på situationen.

TRICKTYVERI En kvindelig beboer i Hørsholm Park blev tirsdag den 31. januar udsat for et forsøg på tricktyveri i sit hjem. En ung slank mand med mundbind ringede på hendes dør og fortalte, at han var fra varmeselskabet, og hun havde brugt 350 kroner for meget på varme. Det beløb ville han have hende til at betale med det samme i kontanter. Det gjorde kvinden imidlertid ikke. Hun blev yderligere mistænkelig, da han bevægede sig ind i lejligheden og gik rundt og kiggede, inden han forsvandt igen.

Kilde: Nordsjællands Politi