Ny skoleleder til Rungsted Skole

Foto: Anna Törnqvist Jensen
Ulla Wiese Christensen er fra 1. december ny skoleleder på Rungsted Skole. Foto: Hørsholm Kommune
Ulla Wiese Christensen er fra 1. december ny skoleleder på Rungsted Skole. Foto: Hørsholm Kommune

Ulla Wiese Christensen tiltræder den 1. december i stillingen som ny skoleleder på Rungsted Skole. Siden 2008 har hun arbejdet først som viceinspektør og dernæst som daglig pædagogisk leder/souschef på Hellebækskolen i Helsingør. Ulla Wiese Christensen har bred erfaring med ledelse og er både uddannet folkeskolelærer og cand. scient. i geologi, foruden hun har diplomuddannelsen i ledelse. Rungsted Skole er en to-sporet skole med knap 500 elever og cirka 60 medarbejdere. Det er omtrent samme størrelse som Hellebækskolen, hvor Ulla Wiese Christensen kommer fra.

– Rungsted skole er allerede i dag en veldrevet, ambitiøs og traditionsrig skole, siger Ulla Wiese Christensen, som glæder sig til at skulle stå i spidsen for Rungsted Skole:

– Men jeg er også sikker på, at vi kan blive endnu bedre til at understøtte alle elevers læring. Jeg har en vision om at skabe en skole, hvor faglighed og fællesskab er hinandens forudsætning, og hvor systematisk og evidensbaseret arbejde med læring er en naturlig del af hverdagen." Rungsted Skole har fagligt dygtige og engagerede medarbejdere, en aktiv bestyrelse og nyder stor opbakning fra forældre og lokalsamfund. Det er ifølge skolechef Hanna Bohn Vinkel i Hørsholm Kommune en kæmpe fordel og hun har samtidig også en forventning om, at Ulla Wiese Christensen vil tilføre nye pædagogiske, tanker, værdier og indsigter, som kan være med til at løfte skolen. "Det er en stærk profil, som ansættelsesudvalget har fundet til at lede Rungsted Skole videre.

Rungsted Skole vil fortsat arbejde med at implementere de nationale mål for folkeskolen. Det bliver den ny skoleleders opgave at sikre en meningsfuld implementering for både lærere og elever, så der bliver taget hensyn til lokale behov og skabt lokal fremdrift.

– Jeg ser frem til at blive del af Hørsholm Kommunes Skolevæsen, som er helt skarp på, at vidensdeling og samarbejde skolerne i mellem, er en forudsætning for at løfte skolerne fra rigtig gode til fremragende, siger Ulla Wiese Christensen.