Mød en ugle i Plantorama

I Plantorama Hørsholm dedikerer medarbejderne en hel dag til kæledyr, dyreelskere og kæledyrsejere, når de åbner centrets døre op til Dyrenes Dag.

Mød en ugle i Plantorama

I Plantorama Hørsholm dedikerer medarbejderne en hel dag til kæledyr, dyreelskere og kæledyrsejere, når de åbner centrets døre op til Dyrenes Dag. Pressefoto

Anden søndag i februar er en ganske særlig dag, der markerer en højtid, som betyder en hel del for medarbejdere og kunder i Plantoramas oplevelsescentre landet over. Den 12. februar er nemlig Dyrenes Dag.

Her opfordres alle kæledyrsejere til at tage deres kæledyr med til en dag fuld af aktiviteter, masser af leg og vidensdeling.

Det skriver Plantorama Hørsholm i en pressemeddelelse.

I Plantorama Hørsholm sætter medarbejderne blandt andet fokus på at vise gæsterne flere forskellige dyrearter og racer, når de får besøg af udstillere med racekatte, marsvin, hamstere, ildere samt Scandinavian owl center, der besøger Dyrenes Dag med tre ugler, og giver gæsterne mulighed for at holde uglerne.

– Dyrenes Dag bliver en festdag her hos os, hvor dyrene vil være i fokus hele dagen. Alle, der interesserer sig for dyr, bør kigge forbi, da vi har planlagt et program, der indbyder til mange spændende oplevelser for hele familien, fortæller Jonas Ernst, salgsleder i afdelingen Dyreliv i Plantorama Hørsholm.

Jonas Ernst opfordrer samtidig alle gæster til at medbringe deres kæledyr til Dyrenes Dag. Det er ikke kun hunde og katte, der er velkomne, men alle slags kæledyr som krybdyr, gnavere, og hvad ellers folk har derhjemme, som er inviterede til at komme med i oplevelsescenteret til Dyrenes Dag. Plantorama Hørsholm opfordrer også til, at hele familien kommer med, da der vil være aktiviteter og lege for alle aldre og alle dyr.

Dyrenes Dag afholdes søndag den 12. februar fra kl. 9.00 til 16.00 i Plantorama Hørsholm.