Lokalt coronacenter tilbyder antistof-test

Viser om du har været smittet med corona og har dannet antistoffer mod virussen

Lokalt coronacenter tilbyder antistof-test
Foto: Morten Timm
Sygeplejerske og testcenter-direktør Susie Wordenskjold Andreasen har åbnet covid-19 klinikken på Bolbrovej sammen med Klaus Aamann, direktør i firmaet Capa BioTech.
Sygeplejerske og testcenter-direktør Susie Wordenskjold Andreasen har åbnet covid-19 klinikken på Bolbrovej sammen med Klaus Aamann, direktør i firmaet Capa BioTech. Morten Timm

I det private testcenter CAPABioTech har du siden november kunne betale dig til en lyntest for covid-19. Som et helt nyt tilbud kan du nu få dig en corona antistof-test i klinikken på Bolbrovej 95, Rungsted Kyst.

Den test vil give svar på om du har antistoffer for covid-19 i kroppen og dermed har haft sygdommen, oplyser sygeplejerske og testcenter-direktør Susie Wordenskjold Andreasen.

I samarbejde med Klaus Aamann, direktør i firmaet Capa BioTech, udbyder det lokale center antistof-testen for 349 kroner, men her i januar den på tilbud for 249 kr.

Man kan naturligvis stadig og uden tidsbestilling få taget en kviktest med svar indenfor 15 minutter om man er smittet med corona.