’Lille Virgil’ besøger Hørsholm Bibliotek

Kom på Hørsholm Bibliotek og oplev ’Lille Virgil’ af Ole Lund Kirkegaard frem til 26. maj

Lille Virgil indtager biblioteket

På Hørsholm Bibliotek kan du opleve et univers fyldt med ’Lille Virgil’, som er opfundet og skrevet af Ole Lund Kirkegaard. Pressefoto

Så er det nu! Kom på Hørsholm Bibliotek og oplev ’Lille Virgil’ af Ole Lund Kirkegaard som lege-udstilling frem til 26. maj.

– Gå på opdagelse i denne fantastiske fantasifulde udstilling, der er bygget over det skæve univers fra bogen ’Lille Virgil’. Du kan gå på opdagelse og klæde dig ud. Du kan også lave dukketeater, besøge købmanden eller være den store smed for en dag. Væggene er fulde af citater fra Lille Virgil, skriver Hørsholm Kommune i en pressemeddelelse.

Har du lyst til at være kreativ og elsker du en god historie så kom på Hørsholm Bibliotek lørdag 25. marts klokken 10.00 – 13.00.

“Vi stiller perler og perleplader til rådighed, så I kan lave Lille Virgil, den tohovedede drage, den etbenede hane eller hvad I nu lyster. Det er kun fantasien, der sætter grænser,” skriver Hørsholm Kommune.

Hvis du er til en god historie, så starter dagen med højtlæsning fra ’Lille Virgil og dragen’ klokken 10.00. Det er gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding.

Jk

På Hørsholm Bibliotek kan du opleve et univers fyldt med ’Lille Virgil’, som er opfundet og skrevet af Ole Lund Kirkegaard. Pressefoto