Julekoncert med Carmen Koppel er reddet

Julekoncert med Marie Carmen Koppel er reddet. Den bliver flyttet til gymnasium

Julekoncert med Carmen Koppel er reddet

Årets julekoncert med sanger Marie Carmen Koppel søndag 11. december er flyttet til Rungsted Gymnasium på grund af renovering af Hørsholm Kirke, og dermed er koncerten reddet.

– Da det stod klart, at det ikke var muligt at gennemføre Marie Carmens traditionsrige julekoncerter i Hørsholm Kirke, som er lukket i en længere periode helt frem i 2023 på grund af renovering, var gode råd dyre, siger Jerry Ritz, der er formand for foreningen Kulturforsyningen, der siden 2003 har stået bag de populære julekoncerter i kirken.

Koppel greb ind

Marie Carmen Koppel blev ked af høre, at kirken ikke kunne anvendes i år og bad Kulturforsyningen om af finde en løsning, så julekoncerten kunne gennemføres et andet sted.

– Jeg svigter ikke mit publikum i Hørsholm, hvor jeg har optrådt med mine julekoncerter i over 25 år. Det var hårdt, da jeg i 2020 måtte aflyse en hel turné med hele tre koncerter i kirken på grund af corona-restriktioner, og derfor har jeg været meget opsat på, at vi kunne finde et andet sted at gennemføre koncerten i år, siger Marie Carmen Koppel.

– Der er fundet en rigtig god løsning, siger Jerry Ritz og fortsætter:

– Rungsted Gymnasiums rektor Ruth Kirkegaard var straks klar til at hjælpe os, så det bliver i gymnasiets festsal, at Marie Carmens julekoncert afholdes i år, siger Jerry Ritz.

Billetsalg

Som sædvanlig bliver hun akkompagneret af Steen Rasmussen på klaver og lillebror Benjamin Koppel på saxofon. Repertoiret vil blandt andet være hentet fra det seneste julealbum fra 2019 ’When You Wish Upon A Star’ og det første julealbum fra 2010 ’A Mery Little Christimas’.

Billetsalget til koncerten på Rungsted Gymnasium 11. december klokken 15.00 er startet på www.billetlugen.dk.

Jk

Marie Carmen Koppel giver koncert i Hørsholm Kommune 11. december. Foto: Maria Sattrup Foto: Maria Sattrup / www.vv110.dk