Klub med vokseværk i alle aldre: Nyt hold til tumlinge og seniorsucces

Aldersmæssigt spænder Rungsted-Hørsholm Floorball Klub bredt med nyt tilbud til tumlinge og succes med seniorer over 60

Klub med vokseværk i alle aldre: Nyt hold til tumlinge og seniorsucces

Floorball-sporten har ingen alder. Hos Rungsted-Hørsholm Floorball Klub oplever de vokseværk fra de helt unge til de ældste spillere. Pressefoto

Rungsted-Hørsholm Floorball er en forening for hele familien – fra tumling til senior – og det er en familie som har vokseværk, oplyser klubbens formand Stephan Grey i en pressemeddelelse.

Efter nogle år med covid-19 oplever den lokale floorballklub igen en tilstrømning af nye medlemmer ung som gammel.

I april sidste år var de 280 klubmedlemmer, men nu spiller næsten 350 drenge, piger, mænd og kvinder floorball i Hørsholm Kommune, hvilket betyder at den lokale klub er en af de fire største klubber i Danmark.

For coronaen brød ud i 2020 var de 320 medlemmer. Det vurderes, at der er mere end 10.000 danskere, der spiller floorball på landsplan.

Sjovt at komme i form

Den seneste succes for Rungsted-Hørsholm Floorball Klub er gruppen med mænd 60+.

– Et forsøg i efteråret med et hold i dagtimerne for 60+ herre er blevet en kæmpe succes , hvor 18 nye spillere har tilmeldt sig til holdet, oplyser Stephan Grey, formand for Rungsted-Hørsholm Floorball Klub.

Artiklen fortsætter under fotos…

Floorball-sporten har ingen alder. Hos Rungsted-Hørsholm Floorball Klub er der de helt unge spillere…
… og de lidt ældre på 60+. Seniorholdet blev startet i efteråret og har haft stor succes. Pressefotos

De har blandt andet konditestet de modne før og efter deres start på floorball, og det har givet nogle positive resultater. Eller som en af spillerne udbrød efter sin test:

– Jeg havde aldrig troet, det skulle være så sjovt at komme i form.

Klubbens øvrige motionshold for mor og far har også haft tilgang, og det samme er gældende for den store ungdomsafdeling.

Nyt hold for de små

– Har du lyst til at prøve og/eller har du en drenge eller pige, hvor det måske er noget for dem, så er I alle velkommen til at komme ned og prøve spillet med plastikbolden og staven, lyder opfordringen fra floorball-formanden.

– Alle kan være med og er velkommen uanset ambitionsniveau, og alle hold er åbne for nye medlemmer i februar, hvor der er en gratis 14 dages prøveperiode. Bare kig ind på vores hjemmesiderungstedhorsholmfloorball.dk, tilføjer han.

Endvidere starter klubben også et nyt hold for tumlinge (2-4 årige) i uge 8 efter vinterferien. Tilbuddet er gratis resten af foråret, og det er bare at maile til klubben på: rhfk@outlook.dk for tilmelding.