Kæmpenavn til Trommen: Koncertbrag på den intime måde

Rockbandet Dizzy Mizz Lizzy har meldt sin ankomst i Kulturhus Trommen fredag 26. februar med en helt særlig intim sid ned-koncert og fokus på deres nye album

Legendariske Dizzy Mizz Lizzy med Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis gæster Trommen med en intimkoncert til februar. Billetsalget er skudt i gang. PR-foto
Legendariske Dizzy Mizz Lizzy med Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis gæster Trommen med en intimkoncert til februar. Billetsalget er skudt i gang. PR-foto

Dizzy Mizz Lizzy har netop offentliggjort spillestederne for deres forårs-tour 2021, og her Kulturhus Trommen frem som vært for en koncert med den populære rocktrio fredag 26. februar kl. 20.

Nedlukningen af Danmark har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Det betyder, at trioen tager på sid ned-turné og opfører sit seneste album Alter Echo i sin helhed på The Alter Echo Album Tour 2021.

Det har vi aldrig prøvet før

Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele "Alter Echo" fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget," siger frontmand Tim Christensen i en pressemeddelelse fra Trommen.

Kæmpehits er med

Han tilføjer, at Dizzy Mizz Lizzy naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra bandets tidligere plader, hvoraf ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som "Waterline" og "Silverflame".

Fra Trommen oplyses det, at koncerten varer 75 minutter i ét stræk uden pause. Billetter á 495 kroner inkl. gebyr på trommen.dk eller i Trommens foyerbar, som åbner dagligt en halv time før første film.