Kæmpe Netto åbner næste år

Foto: Anna Törnqvist Jensen

Over dobbelt så meget plads, mere plads til kunderne og bedre udstilling af varer. Der er ingen tvivl om, at Netto glæder sig til at flytte fra Hovedgaden i Hørsholm til det center, som netop nu bliver bygget på parkeringspladsen i den sydlige ende af Hovedgaden.

– Vi åbner den største Netto i Hørsholm og omegn på 1325 kvadratmeter, og det bliver en af vores absolut største butikker i hele Danmark, siger Carsten Hadsbjerg, Udviklingschef i Dansk Supermarked til Frederiksborg Amts Avis.

Det betyder bedre plads til både kunder og varer.

– Der bliver mere plads til kunderne i gangene, og der bliver også mere plads til at præsentere varerne og eksponere dem endnu bedre. Butikken bliver mere overskuelig, fordi vi får et næsten dobbelt så stort salgsareal, siger Carsten Hadsbjerg, som ser frem til at kunne præsentere den nye Netto-butik.

– Som jeg ser det, vil vi kunne præsentere vores Netto væsentlig bedre. Vi har gennem lang tid forsøgt at optimere den eksisterende butik, fordi tiderne er skiftet, så vi glæder os rigtig meget til at få en ny, stor butik.