HØRSHOLM – HAR DU HØRT…

HAR DU HØRT...

En lang række partnere bag Rungsted Seier Capital inviterer hele byen til ishockey fredag den 24. februar, når hjemmeholdet møde SønderjyskE i Metalligaen. Foto: Martin Sylvest (Ritzau/Scanpix)

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

…at du kan komme til gratis ishockey med det hele fredag den 24. februar, når RUNGSTED SEIER CAPITAL møder SønderjyskE i Metalligaen? Med det hele betyder: Billetten er gratis, og det er varme og kolde drikke også. Og så er der 1.200 franske hotdogs og en masse popcorn til gratis afhentning til noget, klubben håber bliver en kæmpe ishockeyfest. Bag herlighederne står 67 medlemmer af klubbens partnernetværk, der har bidraget til, at der kan blive ishockeyfest for hele Hørsholm denne fredag aften. Billetter til kampen – én pr. bruger – kan hentes kvit og frit i Metal Liga Appen. Der er kampstart kl. 19, men dørene til Bitcoin Arena åbner halvanden time før. Rungsted Seier Capital gør opmærksom på, at nogle billetter først bliver først frigivet 24 timer før kampstart. – Så hvis du oplever, at der er udsolgt, så fortvivl ej, og hold øje med vores hjemmeside dagen før kampen, skriver klubben på Facebook.

…at MICHAEL ROLF JACOBSEN fra Hørsholm nu er medlem af Røde Kors’ hovedbestyrelse. Den 56-årige senioringeniør og mangeårig kasserer i Røde Kors i Hørsholm, blev valgt som suppleant sidst i 2022, men er nu fuldgyldigt medlem af organisationens øverste organ. Michael Rolff Jacobsen kunne sidste år fejre 25 års jubilæum i den lokale afdelingsbestyrelse. Siden 2000 har han været kasserer. Hørsholm har tidligere været repræsenteret i hovedbestyrelsen: Den tidligere formand for Røde Kors Hørsholm, SVEN BAK-JENSEN, var præsident for Røde Kors fra 2017-2022.

Artiklen fortsætter under foto…

Michael Rolf Jacobsen er nu fuldgyldigt medlem af Røde Kors’ hovedbestyrelse. Foto: Jerry Ritz

…eller set de nye cykelstativer ved Rungsted Kyst Station? Vores trofaste læser KIRSTEN HINK har sendt et foto til os og spurgt, om vi havde hørt noget om dette – og hvorfor der står Tulip Power på dem. For at begynde med det sidste: Det har intet med pølser eller bacon at gøre. Tulip er en amerikansk teknologivirksomhed, der producerer små vindturbiner og også leverer cykelstativer til elcykler, hvor man kan få batteriet ladet op. Der er stillet otte stativer op ved stationen, som borgere med elcykel frit kan benytte. Cyklen kan låses fast til stativet. De nye elcykelstativer skal lokke flere til at lade bilen stå og tage (el)cyklen i stedet for. I den forbindelse er der også opsat en elektrisk cykelpumpe, og på cykelskurene er der opsat cykelkort med vejviser til Karen Blixen Museet og Rungsted Havn.

Artiklen fortsætter under foto…

Fire af de otte nye cykelstativer ved Rungsted Kyst, hvor det er muligt at lade elcyklen op ganske gratis. Foto: Kirsten Hink

…at den landsdækkende kæde SengeSpecialisten, der har butik på Usserød Kongevej i Hørsholm, nu skifter navn. Fremover hedder den kort og godt SENG. Navneskiftet sker som et led i virksomhedens internationale ekspansionsplaner. “Navnet ’SENG’ afspejler vores danske ophav og vores kerneprodukt, ligesom det er let at udtale og stave på andre sprog, men vi er stadig specialister,” udtaler selskabets CEO, MARTIN AMSTRUP BANG. SengeSpecialisten blev grundlagt i 1999 og har siden 2020 været 100 procent ejet af Lars Larsen Group.

SengeSpecialisten på Usserød Kongevej i Hørsholm skifter navn til SENG. Arkivfoto