Gymnastikforening er klar med årets forårsopvisning

Klar til årets forårsopvisning

Hørsholm Gymnastikforening er klar med årets forårsopvisning 26. marts.

Foto: Morten Timm

Hørsholm Gymnastikforening er klar med sin 43. forårsopvisning. Opvisningen afholdes i Hørsholm Hallen 26. marts fra klokken 12.00 til cirka 15.30.

Foreningens mange hold, såvel børnehold som ungdomshold, drenge, piger viser eksempler på, hvad de har arbejdet med og trænet på i løbet af vintersæsonen.

I alt er der cirka 350 gymnaster fordelt på 17 hold, som i løbet af vinteren har dyrket mange for former for motion. De har lavet smidighedsøvelser, styrketrænet, øvet spring, lavet sanglege, sjippet, danset og spændt ud for at opnå øget velvære og en bedre sundhed, skriver Hørsholm Gymnastikforening i en pressemeddelelse.

I pausen i opvisningen vil der være underholdning af gæstehold fra Nivå Gymnastikforening, som vil vise deres kunnen indenfor spring.

Opvisningen sætter punktum for vintersæsonen, men det betyder ikke, at muligheden for at lave gymnastik slutter. Programmet for sommergymnastikken er netop lagt, og dette finder man på foreningens hjemmeside, hvor man også kan tilmelde sig, skriver Hørsholm Gymnastikforening.

Jk