Festival med filmdokumentar indtager Kulturhus Trommen

Her er programmet for HØRSHOLM:DOX. Filmene kan ses i Trommen

Filmfestival indtager byen

Fra 15. til 26. marts kan du se dokumentarfilm på festivalen HØRSHOLM:DOX. Pressefoto

Foto: Danish Siddiqui/Reuters/Ritzau Scanpix

Fra 15. til 26. marts kan du se nogle af de bedste dokumentarfilm fra dette års CPH:DOX-filmprogram i Trommen til minifestivalen HØRSHOLM:DOX.

Du kan blandt andet opleve Puk Damsgårs dokumentarfilm ’The Hostage Takers’ om den grusomme gidseltagning af blandt andet den danske fotograf Daniel Rye. Ved visningen kommer chefforhandler Jens Serup fra den usædvanlige ISIS-gidselsag og fortæller om sine oplevelser.

Du kan også se den ukrainske film ’The Hamlet Syndrome’ om den unge ukrainske generation, og du kan møde frivillige fra Røde Kors-initiativet ’venner viser vej’ og deltage i fællesspisning. Niklas Engstrøm, kunstnerisk direktør for CPH:DOX siger:

“Vi er meget overvældet over den store opbakning og interesse fra kommunerne rundt omkring i landet. Vi oplever en kæmpe interesse for se dokumentarfilm og efterfølgende deltage i de mange vigtige samtaler, som filmene kan åbne op for.”

Alle filmarrangementer er gratis, men kræver en gratisbillet. Det samlede program for HØRSHOLM:DOX er nu tilgængeligt på www.cphdox.dk/da/horsholm. Du finder også programmet og gratisbilletter på Hørsholm Biblioteks hjemmeside og på Trommens hjemmeside.

Jk

Fra 15. til 26. marts kan du se dokumentarfilm på festivalen HØRSHOLM:DOX. Pressefoto