En hel weekend med The Beatles

En hel weekend med The Beatles

Fra fredag byder My Beautiful Gallery på en hel weekend, der står i The Beatles tegn. Illustration: Beatles-maleri af Terese Andersen

Hele den kommende weekend kommer til at handle om The Beatles på My Beautiful Gallery, der ligger ved Rungsted Kyst Station.

Både fredag den 31. marts fra klokken 16.00 til sent og lørdag fra klokken 14.00 til sent er der i galleriet, “Åbent hus & Open Stage med fri adgang”. Samtidig har galleriet netop modtaget en ny forsyning af originale Beatles-kunstværker fra Paris.

Hvis man selv har lyst til at give et enkelt Beatles-nummer eller to, er der forstærket akustisk guitar, flygel, sanganlæg til frit brug – og man behøver ikke være professionel. Desuden er der mulighed for at lægge forskellige Beatles puslespil med præmier, og der er skak og andre brætspil til rådighed hele aftenen.

Underholdning med Beatles-ekspert

Søndag den 2. april klokken fra klokken 16.00 til 17.00 underholder den kendte Beatles specialist Per Wium i My Beautiful Gallery. Dusinvis kunstværker inspireret af medlemmerne af den berømte gruppe er blevet leveret af galleriets kunstnere til lejligheden, og de danner sammen med temaerne fra de kendte sange rammen om Per Wiums spændende fortællinger.

Han fortæller om The Beatles’ musikalske rejse fra den energiske debut "Please Please Me" til det imponerende sidste album “Abbey Road” mindre end syv år senere. Han kommer blandt anmdet ind på “Lyden af The Beatles”, som i høj grad er deres sangstemmer. Om relationen Lennon/McCartney, om Harrisons kamp for at blive accepteret som sangskriver – og om Ringo Starr og hans unikke trommespil.

Undervejs byder Per Wium på sjove og spændende anekdoter, som er med til at fortælle historien om alle tiders største musiknavn. Per Wium har udgivet bogen “Beatles For Alle” – en introduktion til gruppens musik”.

Billetter kan købes via galleriets hjemmeside.