Direktør fratræder: “Jeg vil udfordre mig selv på nye måder”

I slutningen af maj må Hørsholm Kommune sig farvel til Ole Stilling, der er direktør for by og erhverv. Fratrædelsen er direktørens egen beslutning.

Direktør fratræder: “Jeg vil udfordre mig selv på nye måder”

Direktør for by og erhverv, Ole Stilling, har efter eget ønske valgt ikke at forlænge sin kontrakt med Hørsholm Kommune og fratræder derfor sin stilling ved udgangen af maj måned. Det oplyser Hørsholm Kommune. Arkivfoto

Direktør for by og erhverv, Ole Stilling, har efter eget ønske valgt ikke at forlænge sin kontrakt med Hørsholm Kommune og fratræder derfor sin stilling ved udgangen af maj måned.

Det oplyser Hørsholm Kommune i en pressemeddelelse.

– Jeg har været glad for at være i Hørsholm Kommune og vil gerne sige tak til borgmester Morten Slotved og den øvrige kommunalbestyrelse for samarbejdet igennem de seneste år. Jeg har værdsat samarbejdet med dygtige og dedikerede medarbejdere og at være en del af en velfungerende direktion. Jeg har nu sat “hak” ud for de opgaver, som lå foran mig, da jeg startede og vil nu udfordre mig selv på nye måder. Foreløbigt genoptager jeg min gamle rådgivningsvirksomhed og vil overveje, om jeg vil forfølge andre muligheder fremadrettet, siger Ole Stilling i den forbindelse.

Ole Stilling er ansat på en åremålskontrakt, som udløber den 1. juni 2023. Ole Stilling har ikke ønsket at indgå en ny aftale med Hørsholm Kommune, og derfor skal Hørsholm Kommune nu finde en ny direktør på området.

Et kæmpe tab

– Det er et kæmpe tab for Hørsholm Kommune at skulle sige farvel til Ole Stilling, som har stået i spidsen for byudviklingen gennem 6 år. Ole har sat sit tydelige aftryk på Hørsholm med sin bæredygtige tilgang, og vi kommer i høj grad til at savne hans udsyn og ekspertise på området. På vegne af Kommunalbestyrelsen ønsker jeg Ole det bedste fremover. Vi leder nu efter en ny direktør, som kan starte efter sommerferien, siger borgmester Morten Slotved (K).

Stillingen slås op hurtigst muligt med forventet ansættelse den 1. august 2023.

Der afholdes afskedsreception for Ole Stilling i kantinen på rådhuset i løbet af maj. Datoen er endnu ikke fastsat.