DEBAT: Ja, høringssvar gøres løbende tilgængelige for alle

Af Jan H. Klit (K), formand for Miljø- og planlægningsudvalget og medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse:

Foto: S.Hempel
Jan Klit (K), formand for Miljø- og planlægningsudvalget, vil sørge for mere transparens om lokalplaner og byudvikling ved at offentliggøre indkomne høringssvar løbende.
Jan Klit (K), formand for Miljø- og planlægningsudvalget, vil sørge for mere transparens om lokalplaner og byudvikling ved at offentliggøre indkomne høringssvar løbende. imageatwork.dk

Sille Krüger har i Ugebladet foreslået, at høringssvar i forbindelse med lokalplaner bør offentliggøres, så snart de indkommer for at fremme dialog og transparens om byudviklingen.

Vi støtter politisk et hvert initiativ som åbner administrationen op, og som gør det muligt for borgerne og andre interesserede at få indsigt i og tage stilling til emner af fælles interesse, før de endelige beslutninger træffes.

Derfor har jeg også direkte over for Sille Krüger tilkendegivet tak for forslaget, og at vi vil implementere det snarest muligt, når de tekniske forhold hertil er tilvejebragt.

Hørsholm Kommune har heldigvis her udvist proaktivitet, idet de heldigvis har tænkt samme tanker. Det betyder, at den it-mæssige platform til at understøtte dette glimrende forslag nu snart skulle være på plads.

Så igen: Tak for forslaget.