Byens medier udfordrer vælgere og kandidater

Ugebladet og Frederiksborg Amtsavis inviterer til stort vælgermøde

Foto: Morten Timm
Valg 2017, kommunalvalg 2017, Rungsted Gymnasium Morten Timm

I hvilken toneleje kommer den ny kommunalbestyrelse til at tale sammen efter nu snart fire år, hvor tonen til tider har været hård? Så hård, at Hørsholm mere eller mindre er blevet landskendt for, at her har de de ikke så godt med hinanden?

Bliver byudvikling igen et tema, hvor der bliver snakket om fortætning og høje bygninger? Hvordan kommer stationsområdet i Kokkedal til at se ud?

Og hvad med de ældre borgere? Finder nyvalgte sammen om forhold, der gør Hørsholm til stedet, hvor det er godt at bo hele livet?

Ikke mindst: Går Morten Slotved (K) ind i sin fjerde periode som borgmesteren, der gerne vil begejstre? Eller bliver det Ann Lindhardt (V) eller Svend Erik Christiansen (S) med ti års borgmestererfaring i baglommen?

Nogle af de svar kan du måske få svar på, når Sjællandske Medier – Ugebladet Hørsholm og Frederiksborg Amts Avis – inviterer til vælgermøde med samtlige alle ti spidskandidater torsdag den 2. november i kulturhus Trommens store sal.

Dem kan du møde

Du kan på aftenen møde Ann Lindhardt, Venstre, Stine Darmer, Liberal Alliance, Svend Erik Christiansen, Socialdemokratiet, Morten Slotved, Konservative, Erik Rosenkrantz Fuglsang, Nye Borgerlige, Thorkild Gruelund, SocialKonservative, Henrik Klitgaard, Radikale, Louise Zabel, Socialistisk Folkeparti, Glen Madsen, Dansk Folkeparti, og Stig Grenov, Kristendemokraterne.

Ud over spørgsmål fra salen vil vi også opfordre til at skrive dit navn og et spørgsmål til én eller flere kandidater på en lap papir. For vi har tænkt os at lade hatten gå rundt og så trækker nogle afr spørgsmålene undervejs.

Så: Sæt kryds i kalenderen tirsdag den 2. november kl. 18. For da skal du til vælgermøde i Trommen sammen med os!

– fred.