10 års jubilæum og færre rynker

Foto: Lars Sandager Ramlow

Den 21. april for 10 år siden åbnede hudplejeklinikken Face & Bodyform Skincare Center. Optimismen var stor, og det er den stadig trods seks år med finanskrise og ikke mindst en langvarig opgravning og renovering af hovedgaden.

– Jeg vil sige, at vi har fået et par erfaringsrynker i løbet af årerne. Vi har løbende behandlet vores klienter med avancerede cremer og moderne maskiner, men vores egne rynker har vi måtte rette ud med omstillingsparathed og uddannelse, fortæller daglig leder Inez Krieger i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

Her fortsætter hun:

– For 10 år siden kom en typisk kunde og lagde sig på briksen i forventning om at modtage den samme behandling, som sidst kunden havde valgt at konsultere en kosmetolog. Sådan er det slet ikke i dag, hvor hver enkelt kunde modtager en langt mere personlig og individuelt tilpasset behandling. Der er aldrig to kunder, der er ens. Alder, gener, vind og vejr samt ikke mindst kundens egne ønsker gør alle forskellige. Derfor har vi her på klinikken heller ikke en udførlig prisliste. Hos os skal kunden kun betale for det, der rent faktisk bliver udført, og det kan variere en hel del fra fru X til fru Y, selvom de måske kommer og ønsker samme behandling.

I Face & Bodyform Skincare Center arbejdes der primært med cosme- og pharmaceuticals – produkter, der ligger lige på grænsen til medicinske behandlinger.

– Vores kunder kommer ikke kun for »wellness«. De vil have kvalitet og resultater for pengene. Vi bruger en række avancerede produkter, der kræver dybere uddannelse, løbende opfølgning samt årlige evaluering fra vores leverandører, som ønsker sikkerhed for, at klinikken anvender produkterne korrekt. Fordelen ved produkterne er til gengæld, at de er meget aktive og effektive. Man kan simpelthen se en forskel allerede efter første behandling, og vores resultater kan vi også dokumentere med fotos af kunderne før og efter behandlingerne, forklarer Christina Hanghøj-Bitsch, der er souschef i hudplejeklinikken.

I forbindelse med 10 års jubilæet giver klinikken i denne uge 10 procent rabat på alle produkter samt på udvalgte behandlinger.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis onsdag