Vind billetter til flyvende cirkusoplevelser

Foto: RUD KOFOED, Rud Kofoed, Rud Kofoed

Cirkus Baldoni er klar til at sprede glæde til børn og voksne i Høje Taastrup.

Søndag den 26. maj bliver cirkusteltet slået op i Høje Taastrup, og forestillingen starter klokken 15. Det sker på arealet ved Øtoftegårdsvej 10, tæt på rådhuset.

Lokalavisen Taastrups læsere kan vinde billetter til forestillingen.

Hovedpræmien er fire billetter, så hele familien kan få en stor cirkusoplevelse. Oven i billetterne bliver der taget et billede af vinderen sammen med løven Leonardo.

Foruden hovedpræmien trækkes der lod om tre gange to billetter.

Man deltager i konkurrencen ved at klikke ind på www.sn.dk/taastrup og på forsiden finde konkurrencebanneret. Klik på konkurrencebanneret og udfyld den elektroniske kupon. Sidste frist for at deltage er mandag den 20. maj, og vinderne får direkte besked på mail.

Årets forestilling står i flyvningens tegn.

Cirkus Baldoni's direktør har en meget stor passion for flyvning og er selv en erfaren pilot. Denne passion ønsker han at dele med publikum, og Cirkus Baldoni har derfor valgt at kalde årets forestilling for »Højt at flyve« – men bestemt ikke dybt at falde.

I årets forestilling skal børn og voksne opleve en palet fuld af fantastiske artister, der er specielt udvalgt til at give publikum en oplevelse i absolut særklasse.

I forestillingen tager luftkaptajn Baldoni publikum med på en flyvende rundrejse til fjerne destinationer og nære egne. Man kan opleve en super illusionist fra Danmark, og en fantastisk linedanserinde fra Japan. På vejen slår Cirkus Baldoni et smut forbi Tjekkiet hvor publikum møder en charmerende jonglør, og Texas bliver rundet med et nervepirrende lasso -og knivkaster nummer. I Etiopien har Cirkus Baldoni hentet to fantastiske unge mænd med charme, lækkert hår og masser af selvtillid. En tur til Irland bliver det også til, og her vil publikum blive draget af en underskøn riverdansende fodjonglør.

Med sig på turen har luftkaptajn Baldoni naturligvis Baldoni-balletten i skikkelse af smukke stewardesser der sørger for, at børn og voksne får den fuldendte flyvetur.

Årets klovnerier står den lidt håbløse men hyldende morsomme steward Paczo for.

Luftkaptajn Baldoni vil naturligvis ikke kunne gennemføre sådan en rejse uden sin tro følgesvend og copilot, løven Leonardo – og som altid med Leonardo, så bliver det værre og værre.

Cirkus Baldoni er for hele familien, og der lægges vægt på nærheden til publikum, og at det hele foregår i øjenhøjde.

Det er smilet, atmosfæren og hele den lune stemning. Mottoet hos Cirkus Baldoni er, at »forestillingen begynder når billetten købes«. De hyggelige gamle cirkusvogne, den smilende medarbejder i billetlugen, cirkusdirektøren der står i indgangen og byder folk velkommen, kioskpigen der serverer popcorn og andre lækkerier og klovnen der laver sjov med folk, når de kommer ind, alt sammen en stemning af, at være tæt på det hele.

Et af Cirkus Baldoni kendetegn er også, at når forestillingen er slut står alle artister og siger farvel og på gensyn til publikum.

Man kan læse meget mere på www.baldoni.dk