Stor ombygning hos Shell – i tre uger bliver det anderledes

Stor ombygning hos Shell - i tre uger bliver det anderledes

Shell byder på gratis kaffe imens ombygningen står på

Hedehusene: I næste uge starter Shell i Hedehusene en større ombygning af butikken på Roskildevej 335. I den forbindelse etableres en popup-butik, så de mange kunder, der dagligt handler alt fra kaffe og snacks til bilpleje, ikke skal køre forgæves. Bilvask og tankstanderne vil være åbne under hele ombygningen, forsikrer områdechef.

Når håndværkerne mandag den 6. februar rykker ind hos Shell i Hedehusene, er der lagt an til tre ugers lynombygning af butikken på Roskildevej.

Det fortæller Nikolaj Correll, områdechef hos DCC Energi, der står bag de danske Shell tankstationer.Han forudser, at ombygningen vil medføre lidt roderi. Men ikke mere end, at bilvask og brændstofsalget på forpladsen fortsætter. Og med den popup-butik, der bliver opstillet på anlægget, vil bilister og forbipasserende stadig kunne købe mad, drikke og snacks.

– Vi glæder os til, at vi kan byde velkommen til den nye butik. Ombygningen er en større modernisering, hvor vi blandt andet placerer disken mere centralt i butikken. Samtidig gør vi plads til et udvidet madsortiment med fokus på friskbagt morgenbrød og frisksmurte sandwiches. Det er en ombygning, vi har taget tilløb til længe, men som blev udskudt flere gange under corona, forklarer Nikolaj Correll.

https://skraafoto.kortforsyningen.dk/oblivisionjs/index.aspx?project=denmark&id=KDBEUO

Han fortæller, at man etablerer en såkaldt popup-butik for at servicere kunderne, imens ombygningen står på.

– Kunderne vil kunne købe de mest basale kioskvarer, mad og drikke. Så de vil i store træk have adgang til alt det, de er vant til i form af både Shells brændstoffer og lidt hurtig mad og drikke til turen”.

Som et plaster på såret giver Shell i Hedehusene en gratis kop kaffe til alle kunder i popup-butikken, mens ombygningen står på. Efter planen vil den ombyggede butik stå færdig med udgangen af uge 8. Herefter bliver den midlertidige butik fjernet. Ifølge Nikolaj Correll er alt tilbage til normalen i uge 9.

Kontakt journalisten

Har du et tip, er du altid velkommen til at kontakte mig på daniel.fonseca@sn.dk eller på tlf. 20243756

Hvad mener du?

Deltag i debatten på Facebook-siden Lokalavisen Taastrup.