Skal for retten: Far begik overgreb på datter – første gang for over 12 år siden

Skal for retten: Far begik overgreb på datter

En nu 65-årig mand skal for retten, hvor han er tiltalt for blandt andet seksuelle overgreb mod sin datter. Foto: Robert Hendel

Foto: Robert Hendel

Har du et tip?

Har du et tip eller en god historie, er du velkommen til at kontakte mig på kasper.ellesoe@sn.dk eller telefon 2619 9976

I en periode på mere end otte år har en 65-årig mand udsat sin datter for blandt andet blufærdighedskrænkelse, seksuelle overgreb og vold.

To af de episoder, han er tiltalt for, er foregået i Taastrup, mens den første episode fandt sted i Kuala Lumpur i Malaysia. Den seneste episode fandt sted i København 1. januar 2022.

Ved den første episode i Malaysia er manden tiltalt for overgreb på sin datter, der på det tidspunkt var under 12 år. Der var ifølge anklageskriftet tale om andet seksuelt forhold end samleje. Den episode fandt sted i perioden fra 2010 til 2011.

I anklageskriftet kommer man det ikke tidsmæssigt nærmere, men mellem 2015 og 2019 udsatte manden sin datter for flere seksuelle overgreb i Taastrup. Der var også her tale om andet seksuelt forhold end samleje. Desuden er han tiltalt for flere gange at have krænket datterens blufærdighed ved at ligge i samme seng som hende og se porno og onanere.

Deltag i Facebook-debatten

Klik dig ind på Lokalavisen Taastrups Facebook-side, og deltag i debatten og får daglige, friske nyheder fra dit nærområde.

Af hensyn til datteren bliver detaljerne ikke beskrevet her.

Den 1. januar 2022 udsatte manden sin datter for vold. I en bil omkring Tomsgårdsvej i København trak han datteren i benet, lagde sig på hende og slog hende med knyttet hånd flere gange op arm. Derudover tog han ifølge anklageskriftet halsgreb på datteren, så hun havde svært ved at trække vejret.

Der er afsat to dage og der forventes dom i slutningen af januar.