Rema 1000-chef lægger sig fladt ned: – Temperamentet løb af med mig

Tyveri: Købmand Henrik Hedensted fra Rema 1000 i Hedehusene/Fløng skal have et møde med skolelederen på Fløng skole i næste uge.

Rema 1000-chef lægger sig fladt ned: - Temperamentet løb af med mig

Det er denne Rema 1000 i Hedehusene/Fløng, der er omdrejningspunkt for historien. Foto: Daniel Fonseca

Fløng: – Jeg lægger mig fladt ned. Temperamentet løb af med mig, siger Henrik Hedensted, der er købmand i Rema 1000 på Hedevej i Hedehusene/Fløng.

Han fortæller, at der fredag har været en ’trist’ episode, hvor han blev sur i butikken, hvilket han er ked af. Helt præcist, hvad det drejer sig om, vil han dog ikke ind på.

Ifølge sn.dk’s oplysninger, handler det om, at to elever fra Fløng Skole i dag uretmæssigt skulle være blevet anklaget for at stjæle, hvorefter Rema 1000 skulle have meldt ud, at ingen udskolingselever fra Fløng Skole længere var velkomne i butikken, hverken i skoletiden eller uden for skoletiden.

– Jeg har i dag lavet en aftale med skolelederen på Fløng Skole, og så skal vi på tirsdag have en god konstruktiv snak, der er i alles interesse, siger købmanden.

Han fortæller, at noget af snakken kommer til at handle om tyverier.

– Vi har desværre haft en del tyverier i den seneste tid, og det er frustrerende, og det er det, der fører til, at jeg i dag overreagerer i situationen, siger han.

Hvad skal man gøre ved tyverier?

Kom med din mening på Facebook-siden Lokalavisen Taastrup.

Debat på Facebook

I en lokal Facebook-gruppe tog et opslag hurtigt fart.

’Vores børn på Fløng Skole har i dag fået at vide, at de ikke må handle i Rema 1000 fra i dag af, og det er ikke af skolen, men Rema 1000 her, som er den dømmende magt. Til info, så handler vi så heller ikke i Rema 10000 mere, hvor vi ellers lagde alle husstandens dagligvareindkøb, og jeg vil opfordre til at andre tager aktivt stilling’, skriver en mor.

Opslaget i Facebook-gruppen er efterfølgende blevet fjernet, men inden da, var debatten gået i gang.

Her støttede flere Rema 1000’s beslutning, fordi de havde forståelse for, at man må reagere, når der bliver stjålet fra forretningen.

Men købmand Henrik Hedensted er ked af, at det overhovedet er blevet til en debat, at han har sagt noget i vrede.

– Nu tager jeg en dialog med skolen om, hvordan vi kan gribe det an. Fordi nogen stjæler skal det selvfølgelig ikke gå ud over alle. Vi er et lille samfund, som kun ønsker, at vi holder sammen. Så derfor bliver jeg selvfølgelig ærgerlig over, når nogen stjæler, men alle skal selvfølgelig have lov til at handle her, siger Henrik Hedensted.

Det har ikke lykkedes at få en kommentar fra Fløng Skole.

Kontakt journalisten

Har du et tip eller input til vores indhold? Så kontakt mig her: daniel.fonseca@sn.dk / tlf. 20243756