Opdatering: Alma er fundet

Opdatering fredag den 5. januar.
Lille Alma er blevet påkørt på motorvejen mellem Taastrup og Hedehusene. Og overlevede desværre ikke.
Familien er ulykkelig og takker alle dem, der har hjulpet.

Foto: Josefine Klitgaard
Den toårige Shih Tzu, Alma, vristede sig i angst for fyrværkeriet nytårsaften ud af sin sele, da hun blev luftet. Foto: Privat
Den toårige Shih Tzu, Alma, vristede sig i angst for fyrværkeriet nytårsaften ud af sin sele, da hun blev luftet. Foto: Privat

Nytårsaften blev den lille toårige hund, af racen Shih Tzu, Alma væk fra sin familie.

– Det er min moster og kusines hund, som blev passet af min mormor og morfar på Bygaden i Høje Taastrup, fortæller Sophia Simonsen, der ringer til Lokalavisen Taastrup på vegne af de påvirkede ejere af Alma.

Alma er en bange, stille og en meget forsigtig hund. Familien mener, at det har været lyden fra fyrværkeriet nytårsaften, der fik Alma til at vriste sig ud af sin sele, da morfaren var ude for at lufte hende omkring klokken 22.00.

Familien har skrevet et opslag på Facebook, hvor de udlover en dusør på 5000 kroner til den, der kan give dem Alma tilbage.

Opslaget er ind til videre blevet delt 1528 gange.

– Skal vi ikke samle en stor gruppe mennesker ved rådhuset og dele os, så vi får stor eftersøgning i gang, jeg er super frisk på at hjælpe, kommer helt fra Nørrebro? Håber folk har lyst til at hjælpe, lyder en af de hjælpsomme kommentarer på Facebook.

Mange viser deres medfølelse og tirsdag aften var en stor gruppe ude at lede efter den lille hund i stort set hele Høje Taastrup.

Men desværre var der ingen spor af Alma, der nu er forsvundet på fjerde døgn.

– Vi har ledt vidt og bredt. Gennemsøgt hele Torstorp, Gadehavegård og Taastrupgaard. Ja stort set i hele kommunen, fortæller Sophia Simonsen.

Skulle man have oplysninger om Alma, kan man kontakte ejeren Heidi Jensen på: 50935083.

Opslaget kan ses via linket: https://www.facebook.com/tanja.simonsen.90