Nyt om teenagedrab i Taastrup

Dobbelt teenagedrab: Her er hvad politiet ved

Her ses vicepolitiinspektør Peter Malmose fra Vestegnens Politi Peter Malmose, da han den 7. marts for første gang fortalte offentligheden om, hvad politiet vidste om teenagedrabene. Foto: Daniel Fonseca

Høje-Taastrup: I sagen om drabet på de to teenagere den 6. marts på Skjeberg Alle i Taastrup er politiet nu kommet et skridt videre i deres efterforskning.

– Med den viden vi har nu, vurderer vi, at der ikke kommer yderligere anholdelser i sagen. Samtidig skal vi dog understrege, at vores afdækning af hændelsesforløbet bestemt ikke er færdig, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose fra Vestegnens Politi.

Politiet meddeler, at de fortsat er i gang med at gennemgå overvågningsvideo og andre spor.

Det er Københavns Vestegns Politis vurdering, at efterforskningen skrider frem planmæssigt, men offentligheden bør indstille sig på, at efterforskningen nu er i en fase, der ikke giver mulighed for offentligt indblik.

– Vi oplever fortsat en stor interesse fra pressen i denne sag. Det er helt forståeligt, men både af hensyn til de lukkede døre i grundlovsforhøret i sagen og den fortsatte efterforskning, har vi ikke mulighed for at oplyse yderligere detaljer for nu, siger Peter Malmose.

I dag bliver en af de to teenagere – Petar Stesevic – begravet og familien har frabedt sig yderligere henvendelser fra pressen. Læs herunder, hvad faderen til den dræbte Petar Stesevic har sagt om sin søn.

Peter Stesevic fra Taastrup bliver begravet i dag. Han blev 17 år gammel, og blev dræb
På åstedet ved Skjeberg Alle blev der tændt lys og lagt blomster. Foto: Presse-fotos.dk

Kontakt journalisten

Har du et tip eller input til vores indhold? Så kontakt mig her: daniel.fonseca@sn.dk / tlf. 20243756

Hvad mener du?

Kom med din mening på Facebook-siden Lokalavisen Taastrup.