Nu er det tid til at søge om støtte til sociale indsatser

Sygeplejersker har sagt op: Det skal der ske nu

Der er snart deadline for ansøgninger til at få tilskud fra Høje-Taastrup Kommune til frivillige sociale indsatser. Foto: Lisbeth Jansen

Hvis I er en forening eller gruppe, som gør en frivillig, ulønnet indsats for socialt udsatte grupper i Høje-Taastrup Kommune, har I mulighed for at søge økonomisk støtte til jeres aktiviteter i 2023.

På kommunens hjemmeside www.htk.dk/18 kan I se hvem, der kan søge støtte til frivillige sociale aktiviteter, og hvad I kan søge tilskud til. Her finder I også den digitale ansøgningsformular, og en vejledning i, hvordan I udfylder den.

Hvis I ikke har mulighed for at sende en digital ansøgning, kan I ansøge via det gamle ansøgningsskema. Send ansøgningen på mail til FritidKultur@htk.dk – eller alternativt med posten til Høje-Taastrup Kommune, Fritid og Kultur, Rådhusstræde 1, 2630 Taastrup, att.: Anja Mørkeberg.

Ansøgningsfristen er mandag den 10. april 2023, og uddelingen finder sted i juni.

Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte frivillighedskonsulent Anja Mørkeberg på telefon 43591594 eller på mailadressen: AnjaMoe@htk.dk

Støtte til det frivillige sociale arbejde fordeles jævnfør paragraf 18 i Lov om Social Service. Fordelingen af puljen sker ved to årlige uddelingsrunder.

Næste ansøgningsfrist er mandag den 9. oktober 2023.

Deltag i Facebook-debatten

Klik dig ind her på Lokalavisen Taastrups Facebook-side og deltag i debatten og få daglige, friske nyheder fra dit nærområde.