Mand anholdt på apotek for vold – men kunde deler en helt anden historie på Facebook

Vold: En kunde er blevet sigtet for vold efter et besøg på Taastrup Apotek, hvor ejeren selv anklages for at have været overfusende og opført sig voldeligt.

Mand anholdt på apotek for vold - men kunde deler en helt anden historie på Facebook

Behzad Ghorbani ejer Taastrup Apotek, og han fortæller, at en mandlig kunde havde opført sig truende og voldsomt. Fotokollage: Daniel Fonseca

Høje-Taastrup: I et opslag på Facebook beskriver en kunde om en meget ‘ubehagelig oplevelse’ på Taastrup Apotek torsdag eftermiddag. Selv om opslaget er pillet ned flere steder, så eksisterer det stadig og bliver flittigt delt og kommenteret med flere vrede kommentarer vendt mod apoteket.

I opslaget skriver kunden, Maria Ek, at hun på apoteket har væltet noget på en hylde, som hun flere gange forsøger at sætte på plads, da en mand, der viser sig at være apotekets ejer, overfuser hende. Herefter er der en anden kunde – en ældre mand – der blander sig, og han ender med at blive væltet omkuld af apotekeren og flere ansatte, skriver hun.

Maria Ek begynder nu at filme optrinnet, hvilket – ifølge hende – gør, at apotekets ejer tager så hårdt fat i hende, at hun efterfølgende får et blåt mærke ved håndleddet og får knækket en negl. Han får fat i hendes mobil, siger hun, og kaster den væk.

Sn.dk har været i kontakt med Maria Ek, der siger, at hun har lavet et ’omfattende og korrekt indlæg’, som der kan citeres fra, men at hun ikke har yderligere tilføjelser.

Hun fortæller også, at hun også har anmeldt episoden til politiet.

Her kan man læse den kvindelige kundes opslag på Facebook. Screenshot: Facebook

Ejer: Kunde opførte sig racistisk

Ejeren af Taastrup Apotek er Behzad Ghorbani, og han bekræfter, at der i torsdags har været ‘en ubehagelig hændelse’ på apoteket.

– Vi har været udsat for en situation, hvor vi har har været nødt til at ringe til politiet. Da politiet kom, så de vores videomateriale, sigtede en mandlig kunde for vold og tog ham med, siger Behzad Ghorbani.

Kontakt journalisten

Har du et tip eller input til vores indhold? Så kontakt mig her: daniel.fonseca@sn.dk / tlf. 20243756

Ifølge ham er det en kunde, som man tidligere har vist ud uden at have haft brug for politiets hjælp, men denne gang så man sig nødsaget til at ringe til dem.

Ifølge Behzad Ghorbani blandede den mandlige kunde sig, da apotekets ejer irettesatte en kvindelig kunde – der ifølge apotekets ejer – ikke ville samle noget op, hun havde tabt på gulvet.

– Den mandlige kunde begynder at komme med en masse racistiske udtryk, og af videoovervågningen kan man også se, at han bliver ved og ved, og til sidst bliver han rigtig grov. Han slår mig i hovedet med knytnæve. Da han senere ligger ned, og jeg og nogle af mine ansatte prøver at få ham ud, slår han mig igen i ansigtet, siger Behzad Ghorbani.

Han fortæller, at optrinnet er filmet med kamera fra tre forskellige vinkler, og at det er videregivet til politiet.

Han er i øvrig meget uenig med den kvindelige kundes udlægning på Facebook.

– Facebook kan desværre få det værste frem i folk. En ting er at smide med apotekets varer og nægte at samle op, men jeg synes, at det er groft at lyve så meget på Facebook bagefter, siger apotekets ejer.

Politi søger vidner

Vestegnens Politi fortæller, at de har modtaget anmeldelse om forholdet torsdag klokken 14:43, hvorefter de sendte patrulje til stedet, og at de fortsat er i gang med at undersøge forholdet.

De tilføjer, at de meget gerne vil i kontakt med vidner, der har overværet optrinnet.

– Vi er trygge ved, at politiet gør deres arbejde med det omfattende bevismateriale, siger apotekets ejer og tilføjer, at personalet på Taastrup Apotek er gode til at deeskalere voldelige mennesker og racistiske udbrud. Det var bare ikke nok denne gang, så vi måtte tilkalde politiet.

– Vi er en arbejdsplads med mange nationaliteter. Det er urimeligt, at vores personale skal udsættes for racisme på ugentlig basis, siger Behzad Ghorbani.