Lige straks flytter rådhuset: Se her hvornår

Flyttedag: Det nybyggede rådhus i Høje Taastrup C er efterhånden klar til indflytning.

Der er ikke længe til, at Høje-Taastrups nybyggede rådhus åbner. På billedet ses det nye rådhus ved rejsegildet den 30. september 2021. Foto: Jens Wollesen

Foto: Jens Wollesen

Høje-Taastrup: Høje Taastrup Kommunes nye rådhus i bydelen Høje Taastrup C er klar til at blive taget i brug. Og nu sker det snart.

Egentlig var det meningen, at flytningen fra det gamle til det nye rådhus skulle foregå i december 2022, men en forsinkelse i byggeriet medførte, at indflytningen blev udskudt.

Og nu skulle det være ganske vist. Flytningen finder sted cirka to måneder senere end oprindeligt planlagt.

Kommunen har meddelt, at det gamle rådhus på Bygaden 2 er lukket for fysisk fremmøde den 10. februar på grund af flytning. Den dag er den nuværende rådhusbygning inklusive borgerservice og jobcenter lukket af, så man kan flytte inventar og materialer til kommunens nye rådhus.

Som borger kan man altså ikke møde op på rådhuset fredag den 10. februar, men personalet besvarer telefoner og mails som sædvanligt.

Flytningen fortsætter hen over weekenden.

Har du et tip?

Har du et tip eller en god historie, er du velkommen til at kontakte mig på lisbeth.jansen@sn.dk eller redaktionen på taastrup.red@sn.dk

Der er åbent igen for fysisk fremmøde mandag den 13. februar 2023 kl. 10 – og det er så vel at bemærke i det nye rådhus på adressen Rådhusstræde 1, 2630 Taastrup.

Borgere kan i mellemtiden som altid finde en lang række selvbetjeningsløsninger på kommunens hjemmeside www.htk.dk

Det nye rådhus har adresse i Høje Taastrup C, tæt på Føtex i City 2. Borgere og gæster kan parkere på City2’s parkeringsplads, hvor der er to timers parkering. Der er fire handicap-p-pladser på forpladsen ved rådhusets indgang.

Deltag i Facebook-debatten

Klik dig ind her på Lokalavisen Taastrups Facebook-side og deltag i debatten og få daglige, friske nyheder fra dit nærområde.