Koncert med de gamle tøsedrenge

Taastrup: Tøsedrengenes største hits kommer nu sensationelt samlet tilbage på livescenen for første gang i mere end 25 år med de oprindelige sangerinder Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen i front!

Genforening. På lørdag står Anne Dorthe Michelsen og Maria Bramsen igen på scenen sammen.

Foto: Søren Svendsen
Tøsedrengene er nu samlet igen for første gang i 25 år.
Tøsedrengene er nu samlet igen for første gang i 25 år. Foto: Søren Svendsen Billedet er reduceret i størrelse, en større fil kan bestilles.

Da orkesteret Tøsedrengene gik i opløsning i slutningen af 1986 var nyheden tophistorie i medierne. Det var et af årtiets allerstørste navne, der lukkede og slukkede, og siden har der været stille omkring bandet. Men i de mellemliggende år har orkesterets mange hits levet videre, og de synges og spilles i dag overalt: Indianer, Sig du kan li' mig, Ud under åben himmel, Vi var engang så tæt, Drop dine løgne, Slip det fri……. Listen af evergreens er lang.

Maria og Anne Dorte har ligget vandret for at tune stemmerne og formen, da planen er at genskabe energien, glæden og dansen fra dengang. Bag sig har de samlet et hold af landets allerbedste musikere: Mads Michelsen perc & trommer, Jon Grundtvig, trommer, Henrik Møller, bas, Morten Woods sang & guitar og Peter Dencker sang & keyboards.

Koncerten begynder kl. 20, og billetter kan købes på www.billetten eller via Taastrup Teater.