Klar til at slå dørene op: – Vi glæder os

Butiksåbning: Søndag d. 12. marts slår Jem & fix i Taastrup dørene op på Helgeshøj Allé 32D. Åbningsfesten varer hele ugen, og butikken har åbent fra 8-19 hver dag.

Klar til at slå dørene op: - Vi glæder os

- Med åbningen af butikken i Taastrup kommer vi endnu tættere på vores kunder, og det er en del af vores strategiske plan om at være lokalt forankrede. Vi har pt. 126 butikker i Danmark, og vi er bestemt ikke færdige med at udrulle nye butikker - der er plads til endnu flere, fortæller Peter Nyboe, salgs- og indkøbschef i jem & fix. Foto: Per Christensen

Foto: Per Buurgaard Christensen

Høje-Taastrup: – Ambitionerne med vores butik i Taastrup er at skabe endnu et lokalt byggemarked, hvor kunderne har mulighed for at købe deres gør det selv-produkter til Danmarks billigste priser.

Sådan lød det klare budskab fra salgs- og indkøbschef siger Peter Nyboe, da han forleden fortalte om fordelen ved netop at åbne en ny Jem & fix i Taastrup.

Om den nye Jem og Fix

Den nye forretninger kommer til at have i alt 15 medarbejdere fordelt på både fuldtids- og deltidsansatte, og butikken er lavet efter de nyeste standarder inden for kædens koncept, hvor kundeoplevelsen og arbejdsmiljøet for vores medarbejdere er i højsædet, fortæller Peter Nyboe.

Byggemarkedskæden jem & fix er en 100 % dansk, familieejet virksomhed med lavpris som kerneværdi.

Vores 126 selvbetjeningsbutikker er indrettet ens og med synlig skiltning, så det er let at handle. På jemogfix.dk kan du tjekke lagerstatus og varens placering hjemmefra

Jem & Fik åbner ved IKEA

– Vi glæder os til at vise kunderne deres nye butik fyldt til randen med byggematerialer, værktøj, maling, el- og vvs-artikler og meget mere. Og åbningsavisen gælder jo hele ugen, så alle er velkomne til at kigge forbi løbende, fortæller butikschef Patrick Müller.

Den nye forretning åbner ved siden af den nye Plantorama, der bliver Danmarks største, ligesom Sunset og Burger King også åbner i området, hvor Ikea, BR og Baby Sam også er.

Der er mange butikker i dette område og i artiklen ’Se listen: Shoppeområde udvides med disse butikker’ på sn.dk, kan du få det fulde overblik.

Peter Nyboe er salgs- og indkøbschef i Jem og Fix. Han kalder det en fordel, at Jem og Fix nu åbner i Taastrup nær Ikea og den nye Plantorama. Foto: PR-foto