Helteløb og banko: Storcenter giver overskud til legehelte

Sponsor: Legeheltene har netop indledt et nyt samarbejde med shoppingcentret City 2.

Helteløb og banko: Storcenter giver overskud til legehelte

Shoppingcentret City2 er klar som ny heltesponsor for Legeheltene, så flere indlagte børn kan glædes med sjov og leg i hverdagen. Foto: Børneulykkesfonden.

Når man bevæger sig rundt på landets hospitaler og sygehuse, er det efterhånden ikke et sjældent syn at se farvestrålende t-shirts, når man kommer forbi børneafdelingerne.

De tilhører Legeheltene, der hver dag arbejder for at skabe et frirum for de børn, der bliver indlagt. Dette gøres ved at invitere børnene med til forskellige aktive lege, så hele kroppen kan blive bevæget.

Legeheltene er til stede på landets børneafdelinger, hvor de leger med børn, der er indlagte. Foto: Børneulykkesfonden

Om Legeheltene

Legeheltene for at skabe aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn i alderen 1-14 år, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark.

Legeheltene skaber et frirum med plads til store armbevægelser, tumlelege og fællesskab – og med plads til at være barn igen.

Legeheltene er på 25 børneafdelinger i Danmark og på Færøerne og er et initiativ startet af Børneulykkesfonden

Gennem det nye samarbejde skal aktiviteter i centret indsamle midler til Legeheltene, så den aktive leg og bevægelse kan udbredes til endnu flere børneafdelinger, forklarer Marketingchef Litten Camille Bloch fra City 2.

– En stor målgruppe i City 2 er børnefamilier, derfor giver det rigtig god mening for os at samle ind til Legeheltene og give noget til de børn, vi ikke kan samle om vores aktiviteter, siger hun.

Har du et tip?

Har du et tip eller en god historie, er du velkommen til at kontakte mig på kasper.ellesoe@sn.dk eller telefon 2619 9976

Fastelavn, banko og helteløb

For at støtte Legeheltenes arbejde vil City 2 i den kommende tid afholde en lang række familieaktiviteter, hvor centrets besøgende har mulighed for at deltage i den gode sags tjeneste.

Blandt aktiviteterne kan nævnes banko, loppestande og helteløb. Alle er aktiviteter, hvor overskuddet går direkte til Legeheltenes arbejde.

– Vi er meget taknemmelige for samarbejdet. Driften og udviklingen af Legeheltene er dybt afhængig af donationer og diverse indsamlingsaktiviteter. Vi glæder os derfor til at være med til at afholde en række fede aktiviteter. Vi håber på, at folk, der besøger centret, har lyst til at deltage og dermed støtte Legeheltenes arbejde på de danske børneafdelinger, siger generalsekretær i Børneulykkesfonden, der står bag Legeheltene, Henriette Madsen.

Allerede i februar kan besøgende i City2 se frem til at kunne deltage i en traditionsrig aktivitet til fordel for Legeheltene – nemlig vinterferiesjov og fastelavnsfest. Her vil der bl.a. være feriebilletter og ansigtsmaling til børn og barnlige sjæle, hvor overskuddet går direkte til at sprede aktiv leg og bevægelse til landets indlagte børn.

Deltag i Facebook-debatten

Klik dig ind på Lokalavisen Taastrups Facebook-side, og deltag i debatten og får daglige, friske nyheder fra dit nærområde.