Han blev æresmedlem i TIK: – Det er altså stort

Pokalfest: Taastrup Idræts Klub hædrer hvert år frivilligheden, når de inviterer deres medlemmer til pokalfest. I år blev der også udråbt et nyt æresmedlem.

Se billederne fra festen: Han blev æresmedlem i TIK

Ved lørdagens pokalfest i TIK blev der udråbt et helt nyt æresmedlem. Foto: Lisbeth Jansen

Høje-Taastrup: Han anede det ikke selv, men lørdag aften blev der udråbt et nyt æresmedlem af Taastrup Idræts Klub under klubbens stort anlagte pokalfest. Det er ni år siden, at udnævnelsen sidst er sket, men i år skulle det være.

Faktisk havde han en helt særlig rolle som toastmaster under det, der er en frivillighedens fest. Og han troede, at en anden ville blive udråbt til æresmedlem. Men dér blev han – om ikke snydt, så – overrasket. Og resten af aftenen havde det nykårede æresmedlem et ekstra stort smil om munden.

Navnet på det nye æresmedlem er Karsten Weikop.

Det nykårede æresmedlem af TIK, Karsten Weikop. Foto: Lisbeth Jansen

Han er bestyrelsesformand for TIC – Taastrup Idræts Center – og tidligere formand for TIK Bue. Han går for at være en meget påhitsom fyr, der kommer med mange nye ideer til foreningen, som ofte bliver grebet. Og så er han ansvarlig for TIK’s nyhedsbreve og hjemmeside.

– Det er altså stort, lød hans reaktion efter udnævnelsen.

– Jeg er meget overrasket, for jeg troede, det ville blive en anden én, som vi har talt om, men det har de andre skjult godt. Det er et dejligt skulderklap, siger Karsten Weikop.

Om det særlige ved TIK fortæller han, at man ikke prøver at få flest mulige med, men at være gode – både sportsligt og ved hinanden.

– Vi satser meget på ikke at være mere, men at være bedre. Medlemmerne skal også føle, at vi gør noget godt for dem og tager hånd om dem, siger han.

Udnævnt af hovedformand

Det nye æresmedlem blev udnævnt fra scenen af TIKs hovedformand Lars Monberg.

– I TIK har vi mange frivillige ildsjæle. En af dem skal vi i aften udnævne til æresmedlem i TIK. Personen får mange gode ideer – og de bliver omsat til virkelighed. Personen får engageret en masse andre, som arbejder med på idéerne, så de bliver løst i fællesskab. Vedkommende er energisk og idérig på det frivillige foreningslivs vegne, lød nogle af ordene i Lars Monbergs tale.

Karsten Weikop i aktion som toastmaster fra scenen i TIK Hallerne. Han skåler for de frivillige trænere i foreningen. Foto: Lisbeth Jansen

– Karsten gør så absolut en forskel og er meget værdig som æresmedlem i TIK, sagde Lars Monberg.

Blandt Karsten Weikops mange idéer skal nævnes opstarten af TIK Funday, TIK Floorball, idéen med at gå et nyt år ind i starten af januar. Og som om det ikke skulle være nok, så introducerede han endnu et nyt tiltag fra scenekanten, som skal aktivere flere frivillige hænder i foreningen.

Deltag i Facebook-debatten

Klik dig ind her på Lokalavisen Taastrups Facebook-side og deltag i debatten og få daglige, friske nyheder fra dit nærområde.