Gode odds for Jesper fra Taastrup

Jesper fra Taastrup har taget både dommerne og seerne med storm i DR's X Factor.
Jesper fra Taastrup har taget både dommerne og seerne med storm i DR's X Factor.

Taastrup: Der er rigtig gode chancer for, at 15-årige Jesper fra Taastrup går videre i til X Factors finalerunde og de store liveshows på DR1.

I hvert fald hvis man spørger bookmakerne.

Bookmakeren Ladbrokes' odds på Jesper er nemlig helt nede på 1,01, hvilket betyder, at man får 1,01 kroner tilbage for hver krone, man satser. Samme odds er der i øvrigt på den 29-årige skolelærer Thomas samt Soulshocks countrygruppe.

– 15-årige Jesper var den eneste, der rigtig imponerede både Remee og Thomas Troelsen i sidste uge. Så vi kan ikke forestille os, at Remee ikke vælger at tage ham med i de kommende live shows. Samme overbevisning har vi om Thomas blandt solisterne over 25 år og countrypigerne fra Soulshocks grupper. De er mere eller mindre selvskrevne til at gå videre hvis man spørger os, siger Ladbrokes' danske countrymanager, Richardt Funch, til sporten.dk.

Bookmakeren satser også på, at Remee sender Rasmus og Anna videre fra sin bootcamp, og de tre unge solister er alle gode bud på en endelig X-factor vinder.

Blandt Pernille Rosendahls solister over 25 år skulle Eline være stort set lige så sikker som Thomas på en finaleplads, mens det ifølge bookmakerne er åbent, hvem den sidste finalist i gruppen bliver.

Endelig skulle Boyband samt Frig, Freja og Katie blive Soulshocks sejrsbud udover countrygruppen.