Fodbolddrengene takkede Kvickly

Varehuschef i Kvickly fik forleden besøg af drengene fra FC u12. Foto: Michael G. Jensen
Varehuschef i Kvickly fik forleden besøg af drengene fra FC u12. Foto: Michael G. Jensen

Drengene fra Taastrup FC u12 havde omlagt træningen for at besøge Kvickly og sige tak.

– Vi har det sidste halve år oplevet en utrolig stor opbakning fra Kvickly. Da vi stod og manglede frugt og frokost til en tur til Holland, sprang Kvickly friskt til, og det er vi utrolig taknemmelige for, siger Michael G. Jensen, der er træner i Taastrup FC u12.

Varehuschef Henrik Madsen er glad for besøget.

– Når vi vælger at støtte Taastrup FC, er det jo også en støtte til det fællesskab og kammeratskab, som foldbold også er, og fordi klubben arbejder ud fra værdier som ansvarlighed, engagement, glæde, samarbejde og udvikling. Og man bliver bare glad, når en flok fodbolddrenge kommer forbi og siger pænt tak, siger Henrik Madsen.

Da drengene havde sagt tak til Kvickly efter besøg til Holland og nu også besøg fra Polen/Italien tog de løbeskoene på, og løb distancen fra Kvickly til Nybolig Park for at træne videre. Selv om sommerferien står for døren, fortsætter u12-drengene med teknisk træning og bold for sjov to gange om ugen i hele sommerferien. Så har man lyst til at være med, er det bare at kontakte årgangens cheftræner Finn Galtheen på telefon 23842138.