En uge med kultur: Kul’tour er lige om hjørnet

Så er Kul'tour lige om hjørnet.

Kul'tour arrangeres af en gruppe ildsjæle med støtte fra Høje-Taastrup Kommune, lokale foreninger og det lokale erhvervsliv. Kul'tour-folkene håber, at rigtig mange vil støtte op om arrangementerne. Mange arrangementer er gratis og enkelte skal der købes billetter til.

Der skal fx købes billetter til Jacob Dinesen-koncerten i amfiteatret i Hedeland lørdag aften, den 1. juni, hvor der er opvarmning med Annika Aakjær.

Der skal også købes billetter til koncerten med Halfdanskerne i Ansgar Kirke i Hedehusene den 2. juni.

Ligeledes skal der købes billetter til aftenen med Søren Dahl, som causerer over det gode liv og har inviteret to kendte personer, der er vokset op i Taastrup, til en lille snak. Det er Christopher Læssø og Michael Ziegler. Og så er der også købebilletter, når countrydronningen Tamra Rosanes sammen med The Rowdy Cowboys kommer til Hedehuset den 7. juni.

Der vil også være flere gratis arrangementer. Først åbningskoncerten med »På slaget 12« på Domhuspladsen i Taastrup den 1. juni og desuden Funday i TIK den 2. juni, hvor man kan komme og prøve og se mange af de sports- og motionsmuligheder, der er. Man kan melde sig på hjemmesiden, og det er ganske gratis.

Man kan også lære både Hedehusene og Taastrup at kende på de to byvandringer den 2. juni.

Vil man høre lidt mere om sommerens opera i Hedeland, så kom ned på biblioteket den 6. juni.

Den 8. juni åbnes Hedehusene Bibliotek, og endelig er der den 8. juni kunstnermarked på Domhustorvet. Mellem kl. 10-14 kan man se keramik, skulpturer, kunsthåndværk, smykker og der er dejlig swingmusik med bandet Ballads'n'Balls.

Se mere på www.kultour.nu, hvor der også kan bestilles billetter, ligesom man kan købe billetter på Taastrup Bibliotek.