En person særligt savnet: – Jeg blev meget chokeret over Michaels udmelding

En person særligt savnet: - Jeg blev meget chokeret over Michaels udmelding

Sådan så det ud, da Fløng-Hedehusene Idræt holdt nytårskur forleden. Foto: FHI

For nylig var der nytårskur i Fløng-Hedehusene Idræts (FHI). Her mødte omkring 50 deltagere op for at høre hovedformand Jan Kocks tale.

Han fortalte om årene der er gået, siden man sidst kunne holde nytårskur i 2020.

De seneste år har den været aflyst på grund af corona, som i den grad også har præget foreningslivet.

– Vi har været igennem nogle svære år med flere nedlukninger grundet corona, hvor vi har været udfordret med at kunne holde på vores medlemmer. Trods det, er vi kommet godt igennem og har samlet set haft en mindre fremgang. Det har vi kun kunnet gøre, fordi vi har nogle super gode afdelinger, som har brugt mange timer på at få arrangeret alle mulige tiltag for at kunne holde gang i deres aktiviteter, sagde Jan Koch og takkede de forskellige afdelinger.

Omkring 50 deltagere var mødt op. Foto: FHI

Fløng-Hedehusene Idræt

Fløng-Hedehusene Idræt er en flerstrenget idrætsforening.

Har følgende afdelinger: Fodbold, håndbold, badminton, Billiard, Bordtennis, kondi, gymnastik, seniormotion og svømning.

Foreningen dækker cirka 2200 medlemmer fordelt i aldersgruppen 4-80 år.

Kilde: Fløng-Hedehusene Idræt

Savnet borgmester

Fungerende borgmester Kurt Scheelsbeck (K) deltog også, trods det var der alligevel et savn.

– Jeg savner denne aften borgmester Michael Ziegler. Michael og jeg plejer gerne at køre lidt på hinanden denne aften, men sådan skulle det ikke være i år, for Michael sendte en chokmeddelelse ud i efteråret, om at han var blevet ramt af kræft og straks skulle i behandling, sagde Jan Kock inden han fortsatte.

– Jeg blev ligesom mange andre meget-meget chokeret over denne meddelelse, men efter de sidste udmeldinger fra Michael, ser det lovende ud. Derfor håber jeg også, at Michael snart er tilbage igen frisk og fuld af energi. Så jeg vil bede Kurt Scheelsbeck om at overbringe Michael Ziegler en varm hilsen fra Fløng-Hedehusene Idræt med ønsket om, at han snart er tilbage på sin post, sagde Jan Kock.

FHI’s kasserer 86-årige Leif Nielsen takker til marts af efter 43 år som kasserer i Fløng-Hedehusene Idræt. Her overrækker hovedformand Jan Kock en lille erkendtlighed som tak for tro tjeneste. Foto: FHI

Deltag i Facebook-debatten

Klik dig ind på Lokalavisen Taastrups Facebook-side, og deltag i debatten og får daglige, friske nyheder fra dit nærområde.