Det var ikke tilfældigt: Fem-ti skud affyret ved Netto

Den eneste melding mandag formiddag er, at en 31-årig mand er uden for livsfare, efter han søndag aften blev ramt af to skud foran Netto på Høje Taastrup Vej.

Vestegnens Politi udelukker ikke, at det er personer fra rocker/bandemiljøet, der er involveret, men har i øvrigt sat en bred efter forskning i gang. Politiet vurderer, at det ikke var en tilfældig person, der blev ramt af skuddene.

»Jeg kan godt forstå, at borgere bliver utrygge i sådan en situation. Det er helt uacceptabelt med skud i det offentlige rum. Nu styrker vi patruljeringen i området, sideløbende med vi prioriterer efterforskningen,« siger vicepolitiinspektør Peter Malmose, der er leder af den centrale efterforskning hos Vestegnens Politi.

Vestegnens Politi blev alarmeret cirka kl. 21.40. Der var afgivet fem til ti skud, men politiet har endnu ikke klarlagt, om det er fra ét eller flere våben.

Den 31-årige mand – politiet vil ikke oplyse om han er fra lokalområdet – blev ramt to gange, og han søgte tilflugt i Netto-butikken, inden han blev hastet til Rigshospitalets traumecenter.

Samtidig gik politiets teknikere i gang med undersøgelser og sikring af spor. Blandt andet blev politihunde indsat.

Det er politiets opfattelse, at en flugtbil var involveret i skudepisoden, men ikke den sølvgrå Ford Mondeo, som politiet har efterlyst. Den var på stedet i lovligt ærinde, oplyser politiet mandag formiddag.

Vestegnens Politi vil gerne høre fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt før eller efter skudepisoden. Har man oplysninger, kan man kontakte politiet døgnet rundt på telefon 43861448.