Danmarkspremiere på stærk film om vold

På fredag kan man se danmarkspremieren på kortfilmen 'No More' og få en snak med Jeanine B. Frost, som har skrevet og instrueret den.

Startede på Musikskolen

Jeanine B. Frost (1982) lever og har sit film- og skuespillervirke i USA, men hun er opvokset i Høje-Taastrup Kommune, hvor hun startede sin karriere på Musikskolen og deltog i flere af Ungdomsskolens forestillinger på Taastrup Teater. Jeanine blev musical-udannet hos Lise Nees og havde flere teater- film- og sangroller i Danmark, inden hun tog til New York. Der blev hun skuespil-uddannet på American Academy of Dramatic Arts og Michael Howards studio. Siden har hun haft forskellige roller på film og teater i både England og USA.

Hun har en stor kærlighed til dramaturgien i bred forstand, for ud over solosang, skuespil og undervisning er det nu den filmiske side hun har kastet sig over og det har ført hende til at lave sin anden film, No More, som blev udvalgt til at medvirke ved Manhattan Film Festival 2016 og som altså nu kan ses i Hedehusene.

Kortfilmen No More handler om efterspillet af vold. Den er stærk og stemningsfuld og efterlader spor i kroppen.

Se filmen på fredag

Filmen vises i stationsbygningen fredag den 22. juli kl. 19. Den varer 19 minutter og er med engelsk tale, men har et let forståelig, tydeligt billedesprog.

Man kan reservere plads på tlf. 24 84 74 31 eller tage chancen og møde op og håbe på en ledig plads. Det er gruppen 2640 KULTUR, der står bag fremvisningen. Gruppen kan findes på facebook.