Cykelklub åbner sæson med nyt begynderhold

Cykelklub åbner sæson med nyt begynderhold

Det er ved Taastrup Idræts Haller, at TIK Motionscykling træner. Foto: Kenn Thomsen

Medlemmerne i TIK Motionscykling møder gerne op i stramt lycra og på racercykel. De elsker at cykle, og gør nu plads til et begynderhold.

Cykelklubben har 24 år i benene og indleder 2023-sæsonen den 13. april 2023.

Cykelmotion er ifølge klubben en svær sport at starte til, da det kræver en racercykel af ældre eller nyere model. Derfor er nye medlemmer for eksempel folk, som tidligere har cyklet i deres liv og har beholdt deres kære cykel og pludselig får lyst til at komme på landevejen igen med ligesindet.

Andre nye medlemmer kan være pendlere til og fra arbejde, som savner andre at cykle med. Nogen har købt en racercykel, fordi de har hørt fra andre, hvor fantastisk en motion det er. Uanset årsagen til cykling er der plads hos TIK Motionscykling.

Klubben har voksne medlemmer der er rundet de 70 år.

“Tag ikke fejl af alderen, for der er god energi i de ben. Når vi cykler ude, så betyder alderen intet, vi er alle lige og det er cyklingen og det sociale der betyder noget,” skriver klubben i en meddelese om sæsonstarten.

Nyt begynderhold

Torsdag den 13. april 2023 kl. 18.00 begynder den nye sæson i klubben, hvor nye medlemmer bydes velkommen.

Heriblandt det nye begynderhold, som man kan blive en del af. Holdet vil være for dem, der ønsker at komme ud og få god motion på en landevejscykel uden at det primære fokus er på farten.

Holdet vil køre ca. 20-25 kilometer i timen i gennemsnit, og træningen vil have en varighed af halvanden til to timers cykeltur. Der vil være en fast kaptajn på holdet, som guider gruppen gennem turen.

Der cykles tirsdag og torsdag klokken 18 og søndag klokken 9.

Der deles op i flere hold efter niveau, og er man allerede motionsrytter med en cykel og ønsker mere fart i benene, har klubben også hold til dette.

Træningen foregår med start fra TIK, Parkvej 78 i Taastrup, ved flagstangen tæt på klubhuset.

Man kan læse mere om klubben og dens øvrige cykelhold på tikmotionscykling.tik.dk

Deltag i Facebook-debatten

Klik dig ind her på Lokalavisen Taastrups Facebook-side og deltag i debatten og få daglige, friske nyheder fra dit nærområde.