Billedkunst på Espens Vænge


					

Mandag den 6. februar vil der være fernisering på Sundhedscenter Espens Vænge fra klokken 16.00 til klokken 17.00.

Det er en ny udstilling af Børge Rask Olsens billedkunst, der vil blive udstillet.

Den Nordsjællandske billedkunstner, musiker og iværksætter Børge Rask Olsen har beskæftiget sig med mange kreative og produktive aktiviteter i sit lange liv.

Udover billedkunstner er han musiker, iværksætter og har været virksomhedsleder i en del år.

Børge har hele tiden haft interesse for det kunstneriske felt. I 60'erne som musiker på flere kendte spillesteder i Sverige, men som årene gik beskæftigede Børge Rask Olsen sig mere og mere med maleriet og i 2007 kom iværksætteren igen op i ham og Art Danmark Kunstgalleri blev startet i Gallerierne Shopping Center i Hillerød.

Nu fik Børge Rask Olsen endelig tid til at male alt det han hele tiden havde haft lyst til, og han blev meget produktiv med billeder til udstilling i sit eget kunstgalleri.

Mange dygtige og kendte kunstnere fra både Danmark og mange andre lande i verden har været fast tilknyttet i Art Danmark Galleriet.

To lokale Høje Taastrup kunstnere Helge Voldbjerg og Agnete Dollerup har begge været tilknyttet galleriet og endvidere har Inge Smith Hansen udstillet der som gæstekunstner nogle gange.

Det var nogle spændende år med galleriet, og de permanente kunstnere skabte sammen med mere end 400 gæstekunstnere nye udstillinger hver måned. Mange kunstnere har videreført deres store interesse for mange forskellige kunstarter.

Art Danmark Galleri lukkede i 2016 og Børge Rask Olsen har nu valgt at nøjes med at udstille sine egne billeder, som for det meste er abstrakte, nogle med et lille snert af naturalisme og meget eksperimenterende med mange forskellige effekter. Ofte ligger der gengivelser fra hans mangeårige oplevelser skjult i billederne, da Børge Rask Olsen nyder at slappe af med at lege med former og farver.

Børge Rask Olsens udstilling på Sundhedscenter Espens Vænge vil være et aftryk af den mangfoldighed, der ligger i en langt livs oplevelser.

Udstillingen kan ses til og med torsdag den 30. marts 2017.

Åbningstider mandag – torsdag fra klokken 8.00 – 16.00 fredag klokken 8.00 – 15.00.